Det blev til et point til begge mandskaber, da FC Vestsjælland og Hobro søndag eftermiddag spillede 1-1 i deres sidste kamp i Superligaens efterårssæson.

Spillet i første halvleg matchede heldigvis ikke det grå og kedelige vejr, der havde lagt sig over Harboe Arena i Slagelse søndag eftermiddag. I en underholdende første halvleg var det hjemmeholdet, der dominerede og skabte mest offensivt. Men Jesper Rask i Hobro-målet tog sig af afslutningerne inden for målrammen, mens Peter Nymanns afslutning sneg sig kun lige forbi den ene stolpe.

I stedet var det Hobro, der stik imod spil og chancer kunne bringe sig i front kort før pausefløjt. Et indlæg fra højre side blev tæmmet af Emil Berggreen, som viste god fysik og sled sig igennem Vestsjællands forsvar. Han afsluttede hårdt og fladt, og så stod den 1-0 til udeholdet.

FC Vestsjælland lagde offensivt ud i anden halvleg og allerede i det 48. minut var det tæt på at give pote. Oliver Lund trak ind i feltet, afdriblede to mand og sendte bolden afsted mod fjerneste hjørne. Desværre for hjemmeholdet sneg bolden sig igen forbi den ene opstander.

Vestsjællænderne fortsatte presset mod Hobro-målet, men ind ville bolden ikke. Og bedst som man troede, at det var en af de dage, hvor bolden bare ikke ville, som hjemmeholdet ville, ramte FC Vestjælland Hobro på en omstilling. Marc Dal Hende førte bolden frem og spillede Rasmus Festersen i dybden. Han tog bolden med sig og sendte den fladt forbi en fremstormende Jesper Rask til 1-1.

Så var der dømt FC Vestsjælland-pres for alle pengene, men Hobro fik afværget, og dermed endte det med et enkelt point til begge mandskaber. FC Vestsjælland overvintrer dermed på superligaens 11. plads - fire point efter OB på 10. pladsen. Deltidsprofferne fra Hobro må derimod siges at have spillet en mere end godkendt efterårssæson og overvintrer - alt afhængig af Esbjergs kamp mod FC Nordsjælland mandag - på 7. eller 8. pladsen.