FC Københavns Thomas Delaney startede til mange overraskelse inde i tirsdagens EM-playoffkamp mod Sverige. Han var blandt danskernes bedste i første halvleg, men måtte i pausen lade sig udskifte med en knæskade. Nu har en scanning vist, at FC København-profilen må tage tre uger på sidelinjen.

Det fortæller klubben på sin hjemmeside.

»Diagnosen er, at der ikke er revet noget i stykker i knæet, men det inderste ledbånd i venstre knæ er svært irriteret. Det betyder normalt en kamppause på 3 uger, men den kan vise sig at blive kortere tid afhængigt af hans restitution. Delaney vil dog ikke blive klar til kampen mod Viborg FF på søndag i Telia Parken,« skriver FCK.

Udover Thomas Delaney fik FC København også Mikael Antonsson skadet i kampene mellem Danmark og Sverige. Forsvarsspilleren måtte udgå med en skade i låret, men det er endnu uvist, hvor lang tid svenskeren må sidde udenfor.

»Han udgik af det første møde mellem Danmark og Sverige, og her er der tale om et riv i en tidligere skade. Han vil nu blive vurderet fra dag til dag i forhold til, hvornår han igen er helt klar til kamp,« skriver FC København.

Ludwig Augustinsson, der måtte melde afbud til det svenske U21-landshold, er derimod blevet sin skade kvit og er klar til FC Københavns kamp mod Viborg på søndag.