FC Midtjyllands anfører Kristian Bach Bak er ked af, at Glen Riddersholm er stoppet i klubben, da FC Midtjylland-træneren var en stor del af spillernes hverdag.

Det er en klubmand, som torsdag aften har valgt at forlade FC Midtjylland efter at have ført klubben til det første danske mesterskab nogensinde.

Udover to år som ungdomslandsholdstræner har Glen Riddersholm været med siden FC Midtjyllands begyndelse, og derfor gør det ekstra ondt for spillerne, at Glen Riddersholm ikke er på træningsbanen i morgen. Det fortæller et andet klubikon Kristian Bach Bak, som har et tæt forhold til den nu tidligere FC Midtjylland-træner.

»Det er svært at sætte ord på det, fordi jeg er så ked og chokket. Det gør ondt i hele min krop, fordi han har været så stor en del af vores hverdag. Der er virkelig store følelser i det her, så det er hårdt for mig lige nu,« fortæller FC Midtjyllands anfører til bt.dk.

Kristian Bach Bak fik den chokerende besked af vide, da Glen Riddersholm selv ringede til Bach Bak i slutningen af eftermiddagen.

Selvom anføreren erkender, at Glen Riddersholm fylder meget i klubben, er han dog ikke bekymret for den nye sæson, hvor FC Midtjylland skal forsvare mesterskabet samt forsøge at kvalificere sig til Champions League.

»Vi har et godt setup i klubben, og vores trænerteam kan sagtens køre det videre. Vi har så stærk et hold og kultur, som ikke ændrer sig, fordi Glen stopper. Det bliver en udfordring, og det er selvfølgelig noget vi alle sammen lige skal sluge,« siger Kristian Bach Bak.