Efter næsten seks år som stjerne i København er det snart forbi.

Carlos Zeca-æraen i FC København lakker mod enden, da midtbanekrigeren og den mangeårige anfører i den hvide trøje efter al sandsynlighed skifter Superliga-storklubben ud med Panathinaikos i hjemlandet Grækenland til sommer.

Det erfarer B.T. fra græske kilder tæt på storklubben, hvilket flere medier i Grækenland også har rapporteret om i dag.

Carlos Zeca, som har kontraktudløb med FCK denne sommer, får ikke forlænget sin aftale med de forsvarende danske mestre, i stedet skal han trappe karrieren ned i Panathinaikos, hvor han også bliver tiltænkt en rolle uden for banen, når han lægger støvlerne på hylden.

Carlos Zeca og holdet med pokalen efter superligakampen mellem FC København og AaB i Parken søndag den 22. maj 2022. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Carlos Zeca og holdet med pokalen efter superligakampen mellem FC København og AaB i Parken søndag den 22. maj 2022. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix) Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Det er ventet, at Zecas aftale med den græske storklub meldes ud i de kommende dage. Først venter blandt andet lægetjek og andet formalia, forlyder det fra det græske.

34-årige Zeca kom til FCK i august 2017 fra netop Panathinaikos og har været en gigantisk profil for københavnerne med blandt andet to mesterskaber.

I denne sæson har den græske landsholdsspiller dog været ude med en grim knæskade, som han fik i oktober, så bliver skiftet en realitet har han spillet sin sidste kamp i Parken.

Carlos Zeca var en profil for Panathinaikos fra 2011 til han forlod klubben i 2017, hvor de lavede en uformel aftale om, at stjernen skulle afslutte sin karriere i klubben, som han holder meget af. Selvom den officielle udmelding lader vente på sig, ser den aftale ud til at holde stik.