Thomas Kahlenberg reddede Brøndby fra nederlag i forårspremieren, da han udlignede til 2-2 mod AaB i sidste minut.

I minuttet inden Kahlenberg scorede havde AaB bragt sig foran 2-1 og lignede en vinder af kampen. Netop derfor var Kahlenberg tilfreds med, at Brøndby fik et point ud af deres forårspræmiere.

- Det er en voldsom afslutningen med to mål i de sidste tre minutter af kampen. Når man kommer bagud 2-1 efter 89 minutter, så skal man være glad for at få et point.

- Men set over hele kampe, så må vi ærgre os over, at vi ikke får tre point, for jeg synes, vi spiller en god kamp, sagde Thomas Kahlenberg til 3+.

Det var Thomas Kahlenbergs første mål for Brøndby, siden han vendte tilbage til klubben. Både han og Brøndby spillede en opløftende kamp, som gav tegn på, at der er potentiale i Brøndby-mandskabet. 

Brøndby-træner, Thomas Frank, var da også tilfreds med det spil, han så fra sine spillere.

- Det lover godt for foråret, sagde han til 3+.

Thomas Frank bemærker, at Brøndby har forbedret deres evne til at dominere en kamp. Det gælder specielt i det offensive, hvor spillere som Thomas Kahlenberg tog ansvar.

- Jeg synes, at vores generelle præstationen, presset, arbejdspresset og alt det her, boner ud. Kan vi forsætte den stil, så kommer vi til at vinde mange kampe, sagde Thomas Frank, som var tilfreds med det ene point, fordi udligningen faldt til aller sidst i kampen.