FC København meddelte sent torsdag aften, at de er enige med Club Guarani om et køb af angriberen Federico Santander.

Og Paraguay-spilleren bliver blandt Superligaens dyreste indkøb nogensinde. Ifølge BT's oplysninger kan den samlede pris med bonusser løbe op i tre millioner euro. Altså 22,5 millioner kroner. Dermed er det kun købet af Andreas Cornelius, der er tungere i FCK-historien.

Den 24-årige angriber blev landet af FCK efter noget af en transferkrig. Russiske Krasnodar var inde i billedet, og det samme var FC Basel og FC Porto. Desuden stod han højt på blokken i flere af de belgiske storklubber - blandt andre Club Brügge var interesserede i ham. Men nu tyder det altså på, at det er FC København, som løber med Santanders underskrift.

transsferfckintro

En udenlandsk scout, der har set Santander i aktion flere gange, men som på grund af ansættelsesforhold ønsker at være anonym, siger til BT om Santander:

»Guarani spiller altid med to i front. Santander er stor og stærk med god teknik og et fint blik for spillet. Han vil give FCK kvalitet og er et stort scoop for den danske liga, og jeg ved, at der var en del interesserede klubber inde i billedet,« siger scouten.