Mandagens 0-0-kamp mellem Randers FC og AaB blev en decideret langgaber, og det var gæsternes Thomas Enevoldsen fuldstændig enig i.

AaB-angriberen lagt bestemt ikke skjul på, at nulløsningen ikke vil gå over i historiebøgerne for fremragende fodboldspil og spektakulære scoringer.

»Jeg er helt enig i, at det var kedeligt. Jeg kan godt forstå, hvis der var masser af seere, der slukkede for kampen,« sagde han efter Superliga-opgøret til TV3 Sport1.

»Jeg ved ikke, hvad der mangler i aften. Jeg synes egentlig, vi har meget god boldbesiddelse, og bevægelsen er også ok. Men vi skaber ikke en reel målchance, hvis vi overhovedet har et skud på mål. Og det er rigtig, rigtig dårligt.«

Der mødte lidt over 4.000 tilskuere op til Superliga-opgøret på BioNutria Park i Randers, og heriblandt var der også en pæn portion AaB-tilhængere.

»Jeg kan godt forstå, hvis nogle af vores fans synes, det er skuffende. 0-0 i Randers og ét point er i princippet ok, men vi spiller en rigtig dårlig kamp, og de (fansene, red.) havde fortjent bedre i hvert fald,« lød det ærligt fra Thomas Enevoldsen.

Randers-forsvareren Mads Fenger lod heller ikke til at være oppe at ringe efter det uafgjorte resultat. Han var dog rimeligt tilfreds med resultatet.

»Vi kommer frem til de chancer, vi skal, og spiller en fin anden halvleg. 0-0 er nu heller ikke så skidt,« sagde han til TV3 Sport1.

»Men jeg synes ikke, chancen for en Europa-plads er forduftet nu. Uden at have kigget på opdateringerne, så tror jeg ikke, den er det. Vi vil i hvert fald fortsat forsøge med at kæmpe os derop.«

Mads Fenger var dog enig i, at der var langt mellem de underholdende øjeblikke i opgøret.

»Jeg kan egentlig godt forstå, at det var lidt en langgaber for publikum. Selv om jeg egentlig syntes, der var godt spil ind i mellem, så var det også rodet,« sluttede han.

Randers-træner Colin Todd håbede på, at hans spillere kunne omsætte noget spilbesiddelse til mål.

»Vi vil gerne have boldbesiddelse, og vi havde også masser af den. Men vi skulle have været i stand til at omsætte den til bedre chancer. Jeg lavede de tre udskiftninger for at prøve noget andet, og vi var tæt på at omsætte et par chancer til scoring,« lød det over for TV3 Sport1 efter nulløsningen.