FCK måtte  tage hjem fra Odense med et 0-1-nederlag til OB, og ’løvernes’ Nicolai Jørgensen medgav, at resultatet var skuffende.

Det så vildt ud, da flere FCK-tilhængere overdængede spillerne med ukvemsord, da spillerne klappede af de medrejsende fans. En af FCK’s bedste, Nicolai Jørgensen, kan godt forstå at fansene er utilfredse med københavnernes spil.

»Ja, jeg forstår godt, hvorfor de (FCK’s fans red.) er utilfredse. Jeg synes egentlig, vi spiller fint i dag, men vi får ikke puttet bolden i kassen, og det irriterer mig. Vi er bedre end OB i store dele af kampen, men det kan vi ikke bruge til noget, når vi ikke selv scorer. Det må vi arbejde på,« sagde Nikolai Jørgensen til TV3+ efter kampen, og fortsatte:

»Vi skal ikke tabe en kamp som denne. Jeg synes ikke, de har så mange store chancer ud over deres mål, så vi er helt vildt ærgerlige og sure på os selv. Det er for dårligt, men vi skal kigge fremad, og nu kommer der en landsholdspause, hvor vi får tid til rette nogle ting,« sagde Nikolai Jørgensen til TV3+.

Ligesom sidste sæson halser FCK allerede langt efter FC Midtjylland, og FCK-profilen medgiver, at det langt fra er godt nok.

»Det er selvfølgelig ikke optimalt, men vi skal blive ved med at tro på det, og der er stadig rigtig mange kampe tilbage af sæsonen. Jeg mener ikke, at vi har fået en krisestart, for hvis vi havde vundet kampen i dag, havde vi fået en godt start på sæsonen,« sagde Nicolai Jørgensen

Efter seks runder er FCK fem point efter førende FC Midtjylland inden de regerende danske mestres kamp mod Hobro søndag aften.