Brøndby oplever i øjeblikket den værste Superliga-start nogensinde med nul point efter de tre første runder. Alligevel tror den tidligere Brøndby-profil Martin Retov ikke, at Thomas Frank er i akut fyrings-fare, men medgiver, at snoren bliver kortere og kortere, når resultaterne udebliver.

»Jeg skal ikke udtale mig om, om Thomas Frank er fyringstruet, men det er klart, at han ikke er tilfreds med nul point efter tre kampe. Det er langt under det, man kan forvente af Brøndby, og det er de selvfølgelig bevidste om,« siger den tidligere Brøndby-midtbane og fortsætter:

»Jeg tror nu ikke, at klubben vil være så hurtig på aftrækkeren set i lyset af, at han hjemførte en tredjeplads for halvanden måned siden. Men det er klart, at de dårlige resultater ikke kan fortsætte. Det ved han også godt. Snoren bliver kortere og kortere, når resultaterne udebliver,« siger Martin Retov.

Han mener, at grunden til de manglende point på kontoen skal findes i den manglende kreativitet på midtbanen.

»De mangler noget kreativitet på midtbanen. For at sige det rent ud så mangler Brøndby Thomas Kahlenberg. Han er klog, han ved, hvornår han skal holde på bolden, og han ved, hvornår han skal spille bolden fremad. Det er tydeligt, at holdet savner hans tilstedeværelse. Christian Nørgaard har potentialet, men han sidder også ude med en skade. De leder efter manden med taktstokken, og det ligner, at de famler lidt i blinde.

Brøndby skal forsøge at hente en sejr på torsdag, når de på udebane møder cypriotiske Omonia Nicosia. Den først kamp i Brøndby endte 0-0.