Bestyrelsesmedlem håber på overgang med Jesper "Kasi" Nielsen i en hovedrolle.

I et interview med Jyllands-Posten slår en af de gamle Brøndby-musketerer - bestyrelsesmedlem Finn Andersen - fast, at han stadig håber på en fremtid med Jesper "Kasi" Nielsen som en del af klubben - i stedet for en fremtid med Kasi som konkurrent.

- Jeg havde håbet, at Jesper Nielsen fortsat var med i fodboldspillet i Brøndby IF. Jeg ville tro meget på det, hvis man kunne finde en model med en rolig overgang og ham som bestyrelsesmedlem i en periode. Lykkes det ikke, er jeg sikker på, at Jesper Nielsen vil det projekt i Glostrup, og så bliver konkurrencen skærpet, siger Finn Andersen og advarer mod, at Brøndby i så fald passivt kigger til udviklingen i Kasi-projektet.

- Da vi begyndte i 1970'erne sad nogle med hænderne i skødet. I KB og Hvidovre tænkte de: Hvad i alverden laver ham doktoren i Brøndby. Det samme kommer ikke til at ske hos os. Jeg håber, at sammenspillet med Jesper Nielsen åbner sig efter denne generalforsamling, og sker det ikke, må vi se det som en trussel mod fodbolden i Brøndby. Det er klart, siger Finn Andersen.