Brøndbys cheftræner Thomas Frank tror bestemt ikke, at bulgarske Beroe bliver en walkover, når de danske bronzevindere torsdag skal møde bulgarerne på udebane.

Selvom Brøndby IF allerede har spillet to kampe i dette års Europa League-kvalifikation mod Juvenes/Dogena fra San Marino, mener Thomas Frank, at Europa-kampene først for alvor starter nu.

»Det var fint at komme i gang med de to opgør, men nu møder vi et bulgarsk hold med alt, hvad det kan indebære. Vi skal være godt med og holde returkampen i live. Det handler om, at vi skal have noget at spille for i returkampen på hjemmebane,« siger Thomas Frank.

Brøndbys cheftræner forventer, at det bulgarske hold vil komme blæsende ud på hjemmebane, og derfor vil vi se et Brøndby-hold, der stiller sig tilbage og lever på omstillinger. En formel, der gerne skulle skaffe point med til returopgøret.

»De har et rigtig godt hold, som har meget erfaring, og som træffer gode beslutninger. De vil gerne dominere kampene, så vi skal forsvare os godt. Og hvis vi kan få uafgjort med hjem, er det godkendt. Et udebanemål vil selvfølgelig også betyde rigtig meget,« fortæller Brøndby-træneren.

Tre dage efter torsdagens opgør mod Beroe tager Brøndby IF hul på Superliga-sæsonen med en svær kamp ude mod AGF. Men Brøndby har ikke tænkt sig at spare spillere til Superliga-opgøret på trods af den korte pause for spillerne.

»Lige nu tænker vi slet ikke på kampen mod AGF. Det gør vi først, når torsdagens kamp er færdigspillet. Derfor har vi ikke nogen planer om at spare nogle spillere,« siger Thomas Frank, som fortæller, at nyindkøbet Magnus Eriksson endnu ikke er klar til at starte inde.