Brøndby-træner Thomas Frank har i disse dage den færøske målmand Kristian Joensen med til træningen i Brøndby. (Foto: Torkil Adsersen/Scanpix 2013)
Brøndby-træner Thomas Frank har i disse dage den færøske målmand Kristian Joensen med til træningen i Brøndby. (Foto: Torkil Adsersen/Scanpix 2013) Foto: Torkil Adsersen
Den færøske landsholdsreserve Kristian Joensen træner i øjeblikket med hos Brøndby.

Vestegnsklubben er svækket på målmandsposten, efter reservekeeper Michael Falkesgaard blev opereret i december, og derfor forventes at være ude i hele forårssæsonen.

Derfor ser Brøndby i disse dage færingen Kristian Joensen an.

- Vi holder både øjne og ører åbne i forhold til at supplere truppen med en ekstra målmand, nu hvor Michael Falkesgaard desværre er ude resten af sæsonen. Der er flere muligheder i spil, men i øjeblikket kan vi så se en af dem an på tætteste hold, siger sportschef Per Rud til Tipsbladet.

Et tidligere Brøndby-koryfæ har blandt andet være med til at hjælpe klubben med Kristian Joensen.

- Lars Olsen er landstræner for Færøerne, så vi har selvfølgelig været i kontakt med blandt andre ham for at få information om Kristian. Nu får begge parter mulighed for at se hinanden an, og så må vi se, hvad udfaldet bliver, siger Per Rud.

Kristian Joensen har tidligere stået fast for den færøske klub NSI Runavik og har været med omkring Lars Olsens A-landshold. Joensen har også spillet en håndfuld kampe for det færøske U21-landshold.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.