Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Fodboldklubben Brøndby IF har et tilgodehavende ved Jesper 'Kasi' Nielsen, men klubben frygter ikke for de mange millioner efter den seneste tids stormvejr omkring hovedpersonen.

Ekstra Bladet har gennem de seneste dage beskrevet, hvordan Jesper 'Kasi' Nielsens privatøkonomi angiveligt gisper efter luft.

Fredag valgte Jesper 'Kasi' Nielsen at trække sig fra formandsposten i håndboldklubben AG København, ligesom han har sat sin ejerandel i klubben til salg med den begrundelse, at et givent medie har været hård og urimelig ved ham.

Men de seneste dages skriverier om økonomien får ikke Brøndby, der i forvejen afventer en afgørelse i den såkaldte 'feriepengesag', til at frygte, at klubben går glip af Kasi-millionerne.

- Nej, det gør jeg ikke, lyder det promte fra bestyrelsesformand Per Bjerregaard.

Men hvorfor er det relevant at hive fodboldklubben Brøndby IF ind i historien om Jesper 'Kasi' Nielsen?

Det skyldes, at Kasi Group, med Jesper 'Kasi' Nielsen i spidsen, der i 2010 trak sig fra sit hovedsponsoret i Brøndby IF, forpligtede sig økonomisk til klubben frem til sommeren 2013.

- Jeg kan kun sige, at Jesper har været 100 procent loyal over for Brøndby, og selvom ændringerne i ejerskabet af Pandora førte til, at kontrakten måtte ophæves, så har det ikke ført til, at han har ændret sin gode behandling af klubben, siger Per Bjerregaard.
 
En del af den økonomiske forpligtigelse mellem de to parter går ud på, at Jesper 'Kasi' Nielsen lovede at betale sit årlige beløb på 20 mio. kr., såfremt klubben ikke fandt en ny hovedsponsor. Han lovede også at dække differencen af, hvad Brøndby kunne få fra en ny sponsor. Situationen er dog den, at Brøndby står uden en hovedsponsor.

- Jeg har ikke noget negativt at sige om Jesper, han har været meget sober og nobel over for Brøndby hele vejen igennem. Han er aldrig nogensinde løbet fra nogen aftaler med os, siger Per Bjerregaard.

Der hersker dog i forvejen uenig om, hvorvidt den økonomiske aftale rækker helt frem til sommeren 2013. Jesper 'Kasi' Nielsen har for et par måneder siden meddelt, at han vil stoppe betalingerne denne sommer, da Brøndby endnu ikke har fundet en ny hovedsponsor, og at 'det ikke var et realistisk scenarie', da aftalen blev indgået. Den sag kan ende i retten.

Andre læser også