Træner Ståle Solbakken var en fattet mand, da han udtalte sig om FCKs 1-0-nederlag til OB i Odense. Han er tilfreds med spillet, men samtidig forundret over, at målene mangler.

»Vi var gode i Midtjylland, vi var gode mod AGF, og vi var gode i dag mod OB, men når du ikke selv scorer, så slår det altid fejl, når du får et mål imod dig. Pointmæssigt er vi rigtig langt fra, hvad vi forventer af os selv, men spillemæssigt er jeg tilfreds,« sagde Ståle Solbakken til Onside efter kampen.

»Det er frustrerende at se, at vi spiller os frem til chancerne, men ikke får scoret målene. Men jeg er sikker på at målene nok skal komme. Men det kræver, at Federico Santander, Nicolai Jørgensen, Andreas Cornelius og Kasper Kusk på de offensive positioner begynder at score. Det står i deres jobbeskrivelse,« sagde Ståle Solbakken.

De seneste par sæsoner, hvor mesterskabet er glippet for FCK, har holdet fået en skidt start på sæsonen. I denne sæson er de i skrivende stund fem point bagefter FC Midtjylland efter seks runder. Det bekymrer den norske cheftræner.

»Det er bekymrende, især når vi fik en godt start, hvor vi vandt to svære udebanekampe. Vi spiller meget bedre fodbold, end vi gjorde i starten, og vi skaber mange flere chancer, men målene mangler. Sådan er det nogle gange i fodboldens verden,« sagde Ståle Solbakken til Onside.