Lyt til artiklen

AaB er gået på jagt efter endnu et alternativ til midtbanepositionerne efter salget af Kasper Kusk til Twente, og The Double-vinderne kigger mod 1. division efter en ny profil.

Troels Kløve er udset til at blive en del af Kent Nielsens midtbanekabale i nordjydernes mesterskabs- og pokal-forsvar i den kommende sæson. Som Nordjyske skrev tidligere på dagen, er der konkrete forhandlinger mellem AaB og Horsens om 23-årige Troels Kløve.

BT.dk erfarer, at der dog er et enkelt problem; aktuelt kræver Horsens for høj en pris for Troels Kløve, der af østjyderne er værdisat til omtrent en million kroner, og det er en pris, AaB ikke er alt for begejstrede for at betale. Derfor forhandles der om at finde det rette leje for Kløves overgangssum, hvis en transfer skal færdiggøres.

- Jeg ønsker ikke at kommentere konkret på de oplysninger. Men jeg kan sige, at vi igennem hele sommeren har været bekendt med interesse fra flere klubber for Troels. Der er konkret interesse nu, og vi har gjort det klart for Horsens, at Troels er klar til at tage det næste skridt op, så vi håber, at de vil gå os i møde på det ønske, siger Kløves agent, Mads Bach Lund, til bt.dk.

Troels Kløve scorede i den seneste sæson seks mål i 27 kampe i 1. division, men det blev ikke til den forventede oprykning for Horsens, der skuffende endte på en femteplads. For Kløve er der alligevel chance for Superliga-fodbold, hvis skiftet til AaB går i orden, og det er langt fra uinteressant for midtbanemanden.

- For enhver spiller i 1. Division ville det da være en ønskeposition at kunne skifte til de danske mestre og Champions League-deltagelse. Men lige nu er det hypotetisk, siger Mads Bach Lund.

Troels Kløve har kontrakt med AC Horsens frem til sommeren 2016.