Det er dagen derpå. Efter 1-2-nederlaget skal landsholdsspillerne i dag forsøge at genfinde optimismen og se frem mod tirsdagens skæbnekamp. Jeppe Helkov har takket af, og nu tropper jeg, Jeppe Pedersen, ind, og vil guide dig gennem give dig dagens opdateringer fra landsholdslejren, opdatere fra vores norske brødres playoff-kamp mod Ungarn, samt give dig overblikket over søndagens vigtigste sportsnyheder. God fornøjelse.

22.54 - AM. FODBOLD: Manning sætter legendarisk rekord

Denver Broncos' quarterback Peyton Manning har slået en legendarisk rekord. Således er han nu den med flest passing yards nogensinde. Han slog den tildigere Green Bay Packers-legende Brett Favres rekord, der lød på 71.838 yards.

22.46 - FODBOLD: Skal Per-Mathias Høgmo have sparket?

Det mener flere Twitter-brugere, efter Norge røg ud til først Nordirland og Rumænien i gruppespillet og senere Ungarn i playoff-runden til EM.

Således skriver blandt andet fodboldscouten fra Norge, Mats Karlsen, at Høgmo bliver nødt til at trække sig.

Selv fortæller Per-Mathias Høgmo til pressen, at han ikke har taget stilling endnu:

»Vi må gratulere Ungarn. De er mere effektive end os. Vi havde et brændende ønske om at spille EM, men jeg synes, vi står stærkt frem mod VM-kvalifikationen,« siger Per-Mathias Høgmo efter kampen ifølge Dagbladet.

Har du overvejet din stilling som landstræner?

»Nej.«

22.29 - FODBOLD: SLUT! Ungarn skal spille første EM i 44 år!

Ungarn vinder med 2-1 og samlet 3-1 over stakkels Norge.

22.29 - FODBOLD: Trøstemål til Norge. Så mangler de bare to!

Norge skal nu 'kun' score to mål i de sidste fem minutter.

22.26 - FODBOLD: Farvel Norge! Ungarn på vej mod første EM siden '72!

Så er Ungarn på 2-0 med otte minutter igen. Ligner et norsk farvel.

22.21 - FODBOLD: Norge tæt på fiasko

De blev kaldt kæmpefavoritter inden kampene mod Ungarn, men Norge kan ikke nedbryde det ungarnske jerntæppe. 1-0 med 12 minutter igen.

22.00 - FODBOLD: Ungarn rammer stolpen! Stadig 1-0 med en halv time igen.

Ungarn presser i den grad på at komme til deres første VM i 44 år. Holdets eneste stjerne, Balázs Dzsudzsák, rammer stoplen. Stadig 1-0.

21.00 - FODBOLD: Norge rammer stolpen! 1-0 til Ungarn i pausen

Martin Ødegaard har ikke givet det forventede tryk på Ungarn, men på et hjørnespark kort inden pausen sendte Ødegaard den ind over, hvor Hovland sendte bolden på stolpen.

21.10 - TENNIS: Tjekkiet vinder Fed Cup

De tjekkiske kvinder anført af den dobbelte Wimbledon-vinder Petra Kvitova, vandt søndag den største holdturnering for kvinder, Fed Cup, efter finalesejr over Rusland med 3-2. Dermed har Tjekkiet nu vundet fire Fed Cup-turneringer de seneste fem år.

21.00 - FODBOLD: Norge bagud med 0-1 til Ungarn!

Den ungarske angriber Tamas Priskin fra Slovan Bratislava sparkede flot Ungarn i front ved at krølle bolden over i det lange hjørne fra venstre side af feltet. Nu skal Norge op og score to gange for at spille sig til EM.

20.56 - FODBOLD: Ungarns målmand Gábor Király slår Ungarns landsholdsrekord

Manden med joggingbukserne ser spøjs ud, når han spiller med topmave og grå joggingbukser. Ikke desto mindre har Gabor Kiraly tangeret den ungarske landsholdsrekord med 101 landskampe. Den legendariske ungarske midtbanespiller József Bozsik, der stoppede i 1962, sad tidligere på rekorden alene.

Foto: LASZLO BALOGH
Vis mere

20.48 - FODBOLD: Ungarnske fans mindedes de døde i Paris

Med ordene 'not afraid' - ikke bange - vil de ungarske og norske fans ikke lade sig kue af de meningsløse angreb i Paris.

Foto: BERNADETT SZABO
Vis mere

20.40 - BASKETBALL: NBA-spiller ærer ofrene i Paris på en skøn måde

New York Knicks' forward Kevin Seraphin hylder dødsofrene i Paris på sin helt egen rørende måde.

20.10 - FODBOLD: Paris' fodbold-rivaler i flot gestus

Olympique de Marseille er til dagligt ærkerivaler med Paris' største fodboldklub, Paris Saint Germain. Søndag lagde de franske rivaler dog det daglige had til side og lavede en flot gestus ved at ophænge et banner med skriften:

»Vi er Paris.«

Se banneret herunder:

20.00 - FODBOLD: 16-årige Martin Ødegaard starter for Norge i Budapest

Norges træner Per-Mathias Høgmo har lyttet til eksperter, journalister og fans og starter søndag aften det 16-årige norske kæmpetalent, Martin Ødegaard, når Norge møder Ungarn i Budapest i playoff-rundens andet opgør.

Norge tabte 0-1 i Norge, hvor spillet var fuldstændig idéforladt, og det håber Høgmo, at Martin Ødegaard kan forandre.

Det unge kæmpetalent byttede mesterskabssæson med Strømsgodset ud med stjernelivet i Real Madrid i sommeren 2014. Indtil videre er det kun blevet til en indskiftning på førsteholdet. Martin Ødegaard spiller på Real Madrids andethold Castilla, hvor det er blevet til 10 kampe fra start i denne sæson.

Holly Holm tildelte dronningen af UFC, Ronda Rousey, sit første nederlag.
Holly Holm tildelte dronningen af UFC, Ronda Rousey, sit første nederlag. Foto: PAUL CROCK
Vis mere

19.15 - KAMPSPORT: Ny dronning i UFC efter sensationssejr

Dronningen af UFC, Ronda Rousey, er blevet stødt af tronen, efter at amerikanske Holly Holm sensationelt vandt på knock out. Det var første nederlag til kampmonsteret Ronda Rousey, der har vundet sine seneste tre kampe på sammenlagt 64 sekunder. Holly Holm sparkede Ronda Rousey på kæben efter blot 59 sekunder, og det rejste Rousey sig ikke fra.

»Jeg ville ikke vente på at blive slået ned, så jeg dansede rundt om hende og blev ved med at levere konstante slag. Hun måtte for alt i verden ikke få tid til at smadre mig ind i buret,« sagde Holly Holm efter sejren ifølge The Mirror.

Holly Holm, der nu er 10-0, er den første nogensinde til at vinde et vm-bælte i både boksning og MMA. Læs mere her.

18.35 - FORMEL 1: Rosberg slår verdensmesteren - igen!

Mercedes' Nico Rosberg vinder anden sejr i træk og femte sejr i alt i sæsonen, efter han kørte først over stregen ved det brasilianske grand prix i Sao Paulo. Lewis Hamilton, der blev verdensmester for to løb siden, var blot få sekunder efter tyskeren under hele løbet. Læs mere her.

18.20 - Polsk håndboldlektion til slagen KIF

KIF Kolding København taber med 25-33 til polske Vive Targi Kielce efter at have ført første halvleg med et mål. KIF Kolding København har haft en forfærdelig start på Champions League-sæsonen med blot to point i syv kampe. Læs mere her.

18.17 - TENNIS: Djokovic viser skræmmende styrke ved sæsonfinalerne

Med en knusende 6-1 6-1-sejr over stakkels japanske Kei Nikishori vister topseede Novak Djokvic, at han er brandvarm ved første kamp ved ATP Barclays Season Finales. Den sjetteseede japaner spillede sig frem til US Open-finalen i 2014. Novak Djokovic hart vundet sæsonfinalerne de sidste tre år og jagter dermed en vild rekord med fire år på stribe.

18.10 - HÅNDBOLD: KIF Kolding København læner sig op ad endnu en CL-svipser

KIF Kolding København er i store problemer og er bagud med 23-28 til polske Vive Targi Kielce med blot seks minutter igen. Det ser svært ud for danskerne, der blot har fået to point i gruppespillets første seks kampe.

18.00 - FORMEL 1: Dansk gokart-talent slår Formel-stjerne

Den danske gokart-kører Mads Thomsen sluttede lørdag på tredjepladsen og dermed vandt bronze ved Grand Finals i løbsklassen Rotax Max DD2. Lige bag ham endte en brasiliansk kører, der var ingen ringere end den tidligere Ferrari-stjerne Rubens Barrichello. Den brasilianske stjerne kørte sit sidste Formel 1-grandprix i 2011 og har siden kastet sin kærlighed på stockcar.

17.34 - HÅNDBOLD: KIF Kolding København jagter CL-oprejsning

KIF Kolding København har haft en forfærdelig start på Champions League-sæsonen med blot to point i seks kampe. Oprejsningen skal findes mod polske Vive Targi Kielce, hvor Kolding København fører 13-12 i første halvleg.

17.20 - FODBOLD: Sørensens Silkeborg sætter kurs mod oprykningen

Den nylige cheftræner i Silkeborg IF, Peter Sørensen, proklamerede tidligere på ugen, at målet stadig er oprykning - selv om der inden dagens kamp var ni point op til Vejle på den tredje oprykningsplads. Men med en sikker 3-1-sejr over oprykkerne fra Næstved, er Silkeborg nu blot seks point fra pladsen, der giver adgang til det forjættede land med en kamp i baghånden. AC Horsens kan dog med en sejr mandag over Lyngby springe syv point foran Sørensen og Silkeborg. Fredericia smed derimod dyre point, da de spillede 2-2 mod Helsingør. Læs mere her.

17.04 - FORMEL 1: Rosberg i front i Brasilien

Formel 1-mesterskabet er afgjort, men kørerne kører stadig for deres fremtid. Mercedes' Nico Rosberg har en masse at bevise, efter holdkammerat Lewis Hamilton har udplaceret ham og vundet mesterskabet for længst. Lørdagens løb foregår i Brasilien i São Paulo og er kalenderens andensidste. Nico Rosberg begyndte i pole position og holder Lewis Hamilton stangen efter de første par omgange. Kevin Magnussens arbejdsgiver Mclaren Hondas to kørere, Fernando Alonso og Jenson Button er nede som nummer 13 og 14.

16.32 - HÅNDBOLD: Skjern sikrer vigtigt CL-comeback

Skjern Håndbold fik et vigtigt point i Champions League, da de på en svær udebane i Rumænien spillede 28-28 med HCM Beia Mare. Skjern var bagud med fire mål i pausen, og var blot en sublimredning i sidste sekund fra at tage alle to point hjem til Jylland. Skjern er dermed stadig nummer to i gruppen efter HC Motor Zaporozhye. Læs mere her.

15.55 - FODBOLD: Messi klar til El Clásico

FC Barcelonas brasilanske back Adriano har over for El Mundo Deportivo kommet til at tale lidt over sig ved at sige, at han forventer, at holdets superstjerne, Lionel Messi, spiller mod Real Madrid på lørdag.

»Ville jeg spille mine penge på, at han spiller? Ja!,« lyder det kryptisk fra brasilianeren.

Lionel Messi har været ude med en knæskade siden starten af oktober.

14.54 - FODBOLD: Olsen overvejer udskiftning

Morten Olsen var i dag ikke afvisende over for at indkalde midtbanespilleren Leon Andreasen til returkampen på tirsdag mod Sverige. Det sagde han til BT ved søndagens træning i Helsingør. Læs mere her.

14.27 - FODBOLD: Krohn-Dehli tvivlsom
Nu vi er ved skaderne, er der også lidt nyt fra træningsbanen i Helsingør. Michael Krohn-Dehli var ikke rejst med til Sverige for at få behandling for sin skadede ankel. Men det er endnu ikke sikkert, at han bliver klar til kampen i Parken.
»Jeg ved det ærligt talt ikke. Jeg skal ud at teste min fod nu, og så må vi se, hvordan den reagerer, og om jeg når at blive klar,« siger Michael Krohn-Dehli til BTs udsendte.

14.18 - FODBOLD: Svensk profil ude
Der er allerede kommet lidt nyheder fra den svenske landsholdslejr oven på gårsdagens kamp. FCK-spilleren Mikael Antonsson måtte udgå med en skade, og forsvarsspillerens gamle ben skal åbenbart bruge et par dage på at komme sig. I hvert fald er han ude af tirsdagens returopgør. Antonsson er af flere eksperter blevet udråbt som svenskernes svage punkt, så det må være op til den enkelte at vurdere, om det er en svækkelse eller ej. Læs mere her