»Fuck Hans van Breukelen«

Det var ikke for børn, da dagens gæster Tobias Hamann, kendt fra Den Store Bagedyst, og B.T.s sportschef, Søren Hanghøj, i B.T.s fodboldpodcast skulle kåre de største slutrundeskurke nogensinde. (LYT TIL HELE UDSENDELSEN NEDERST I ARTIKLEN)

Den kontroversielle hollandske målmand, Hans van Breukelen, løb med førstepladsen på grund af sin opførsel i EM-semifinalen mod Danmark i 1992, hvor Breukelen forsøgte at provokere de danske spillere undervejs i straffesparkskonkurrencen.

»Så lignede han bare sådan en skurk fra 48 timer eller Frækkere end Politiet tillader. Han var så usympatisk,« siger Søren Hanghøj

De to gæster skulle hver stille med en top tre over de største slutrundeskurke nogensinde.

»På tredjepladsen har jeg ‘snotti'. Francisco Totti, der spytter Christian Poulsen i håret i Portugal i 2004. Jeg tænkte bare, skulle vi ikke spille fodbold eller hvad,« siger Tobias Hamann.

Ifølge B.T.s sportschef Søren Hanghøj, så var det en ren tilfældighed, at spytklatten overhovedet blev filmet, da italieneren spyttede Poulsen i hovedet.

»Det var en legendarisk DR-fotograf, Niels Westh, der havde fået til opgave at følge Totti hele kampen. Det var ikke blevet fanget på nogen af livekameraerne, og så bragte de (DR) dem, og så kørte skandalen.

Du kan høre, hvilke spillere der ellers var i spil til titlen som den største skurk nogensinde i podcasten herunder eller i din foretrukne podcast-app