Uvirkeligt.

Sådan beskriver Nils Ingar Aadne den seneste tid, efter at han mistede sin kæreste, den tidligere langrendsløber Ida Eide, for godt to uger siden.

Her faldt hun om med hjertestop midt under et motionsløb, og hendes liv stod ikke til at redde. Hun blev kun 30 år.

»For to uger siden gik jeg fra at have den bedste tid i mit liv til den værste på et døgn. Det har været to uvirkelige uger, efter at min fantastiske Ida pludseligt forsvandt fra mig,« lyder det på Instagram fra Nils Ingar Aadne, der for første gang sætter ord på tragedien:«

»Der har været skrevet nok om dette, men jeg har behov for at takke for al støtten fra nær og fjern, som har været helt enestående. Og specielt fra hendes familie. Tak,« lyder det videre fra Nils Ingar Aadne, der er skuespiller og komiker.

Ida Eide blev begravet i fredags, hvor kirken med plads til 200 mennesker var fyldt helt op. Her holdt Nils Ingar Aadne også tale.

Omkring 100 personer måtte ifølge bisættelsen uden for kirken. Ifølge norsk TV 2.

Også lillesøsteren Mari Eide har for første gang sat ord på tabet.

Hun er ligeledes langrendsløber og på det norske landshold, og hun bruger også Instagram til at komme med nogle personlige ord.

'Livet bliver aldrig det samme uden min storesøster. Jeg troede, at du skulle være hos mig for altid,' skriver Mari Eide:

'Ingen elskede livet mere end dig.'

Efter Ida Eides død har familien oprettet en fond med fokus til førstehjælp i hendes navn.