Mod træthed kæmper selv en jernprins forgæves.

Man kender det godt... Det der med at sidde helt stille og bare høre efter kan nogle gange være dødsstødet, hvis man i forvejen er lidt træt. Man kæmper og kæmper, men til sidst kommer man til at lukke øjnene - bare et sekund - og så er det sket: Du er faldet i søvn.

Den royale far til fire, kronprins Frederik, blev søndag overmandet af træthed. Desværre i en lidt upassende situation: Han sad midt i en bryllupsceremoni.

Kronprinseparret er i Nordirland, hvor kronprinsens gamle ven, restauratøren Søren Jessen, blev gift med skuespillerinden Flora Montgomery i byen Greyabbey.

Ifølge britiske Daily Mail kæmpede Frederik tydeligt med at holde øjnene åbne. Først blinkede han lige lovlig meget, og til sidst overmandede søvnen ham, og han kom til at sidde og nikke. 

Kronprinsesse Mary måtte give sin gemal et kærligt puf for at vække ham fra den lille 'morfar'.

Kronprinsen vågnede op til dåd, og ifølge den britiske avis virkede parret nærmest lige så forelskede som brudeparret, da de bevægede sig mod bryllupsfesten.

Mary smilede hengivent til sin mand, og han gik med armen om hendes skuldre.

Det danske kronprisepar var ikke de eneste kendisser til det store bryllup. Gommen er kendt som hot-shot-restauratør i London, og hans irske kone er kendt fra bl.a. krimiserien Barnaby og filmen Basic Instinct 2. Derfor var stjerne som bl.a. Orlando Bloom, kendt fra Ringenes Herre, også blandt gæsterne til brylluppet.