Det var en en tydelig utryg og nervøs Carl Gustaf der i går afviste alle anklagerne om kontakt med kriminelle og besøg på stripklubber. To eksperter i kropssprog har nærstuderet kongens nervøse mimik, og ser tydelige tegn på, at Carl Gustaf næppe fortalte sandheden under interviewet.

- Mit førstehåndsindtryk er, at dette er en rimelig forvirret mand som er vældig usikker og nervøs og føler sig vældig ubekvem, siger ekspert i kropssprog Live Bressendorf Lindseth til SEHER.no.

I interviewet nægter den svenske konge alle anklager, men det slipper han ikke særlig heldigt fra, siger Lindseth, der er kommunikationsrådgiver og har skrevet flere bøger om kropssprog.- Han ligner en mand der har været på æblerov og er blevet taget på fersk gerning, siger hun SEHER.no

Tidligere har forfatterne til bogen "Carl Gustaf - den modvilligere monark" sagt, at de mener kongen lyver, og den konklusion når også Live Bressendorf Lindseth frem til.

- Efter at havde set interviewet, må jeg sige, at jeg tror, at han har været på de her steder ( stripklubber Red.). Jeg tror ikke på det han siger, lyder det fra kropssprogseksperten der uddyber, hvorfor hun mener Carl Gustaf lyver.

- Det er interessant at se, hvordan han fugter læberne. Det tyder på at han er tør i munden og nervøs og bange. Samtidig er hans blik flakkende og hver gang man ser hans hænder, kan man se hvordan han holder på sine fingre, siger Live Bressendorf Lindseth til SEHER.no.