Marie Louise Pedersen, der er ejendomsmægler og indehaver af Nordfynbo i Bogense, har fået til opgave at sælge en ganske særlig villa: nemlig Dronningens tidligere hus.

Villaen, der ligger i Frankrig, er nabohus til kongeslottet Château de Cayx og blev i 2008 opført af dronning Margrethe og prins Henrik for at huse deres PET-vagter, skriver TV 2 Fyn.

Selvom Marie Louse Pedersen er vant til at have »skæve ejendomme« på hånden, er denne opgave dog noget ud over det sædvanlige.

»Det er da en super spændende opgave for sådan en nordfynsk ejendomsmægler,« fortæller hun til B.T.

Villaen er opkaldt efter prins Henriks yndlingsdrue: Malbec. Foto: NordFynBo
Villaen er opkaldt efter prins Henriks yndlingsdrue: Malbec. Foto: NordFynBo
Vis mere

Ejendomsmægleren har da også – på blot den ene dag, opslaget har været tilgængeligt – modtaget kæmpemæssig interesse for den royale ejendom.

»Op til nu er der et sted mellem 30 og 50, der har henvendt sig. Det er noget mere end normalt,« fortæller Marie Louise Pedersen og afslører, at det særligt er folk fra Nordsjælland, som har vist interesse.

Huset, der rummer 170 kvadratmeter, overgik i 2013 til en af prins Henriks gode venner, men nu er tiden altså blevet til, at en ny ejer må tage over i det franske. Eller nye ejere, nok nærmere.

Marie Louise Pedersen udbyder nemlig, i samarbejde med sin veninde Trine Pheiffer der har Simply Sun, huset i seks andele, og for 1,2 millioner kroner kan man få otte ugers brugsret om året.

Huset står da også stadig, som det gjorde, da det blev opført for mere end ti år siden og det samme gælder for inventaret – men sådan bliver det ikke ved med at være.

»Alt er dernede fra dengang, der er ikke ændret noget. Men vi har planer om at opgradere til lidt mere nordisk stil,« fortæller den nordfynske ejendomsmægler, men forsikrer:

»Der er nogle effekter, som prins Henrik har begået – og de bliver. Det er jo dronningen, der har valgt gardiner til boligen, så de bliver der også, men vi skifter dem nok ud.«