Prins Joachim med familien. (Foto: Rpe/Albert Nieboer/Scanpix 2013)
Prins Joachim med familien. (Foto: Rpe/Albert Nieboer/Scanpix 2013) Foto: Rpe/Albert Nieboer

Nej, prins Joachim og prinsesse Marie er ikke med i en genindspilning af "Far til fire i sneen" med børnene prins Nicolai, prinsesse Athena, prins Felix og prins Henrik i rollerne som lille Per og de andre film-figurer. Den royale familie er fotograferet på skisportsstedet Col-de Bretaye i Villars i Schweiz under skiferien.

Prinsesse Marie kender området særdeles godt, for hun boede fra 1989 på kostskolen Beau-Soleil International Boarding School i netop Villars, hvor hun i 1993 tog studentereksamen.

I Villars kan prins Joachim, 43, lade op sammen med familien og samle kræfter  til et par hektiske dage næste torsdag til lørdag, hvor det er ham, der er rigsforstander.

I de dage er både dronning Margrethe og kronprins Frederik optaget af andre gøremål, så det er prins Joachim der passer den royale butik som rigsforstander.

Prins Joachim har tidligere varetaget opgaven som rigsforstander, når dronning Margrethe har været på sine faste langrends-ferier i Norge, men dronning Margrethe har på det seneste været slemt plaget af slidgigt og har aflyst et besøg i Rusland i marts.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.