Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Engang imellem kan det være tid til fornyelse. Selv efter 64 års driftssikkerhed.

Sådan tænkte Pia Kjærsgaard, DF-leder, for nyligt, da hun valgte at gøre det forbi med sin klassiske pagefrisure, der i årtier har fulgt politikeren.

Og det hele skete i løbet af få sekunder.

- Jeg havde netop besøgt FN's Generalforsamling i New York, da jeg gik forbi en frisør. Og så tænkte jeg, at nu kunne der lige så godt ske noget, siger Pia Kjærsgaard til B.T.

SE ALLE BILLEDERNE: Pia Kjærsgaards frisurer gennem tiden

- Jeg spurgte, om ikke han kunne gøre noget ved mit hår. Han vidste jo ikke, hvem jeg var, siger DF-politikeren og bryder ud i et grin.

Få minutter efter, var pagen trimmet ind til en noget kortere og mindre luftig frisure. En beslutning, som det tilsyneladende tager tid at komme overens med.

- Njaaa, nu skal jeg jo lige vænne mig til det, siger Pia Kjærsgaard til B.T., da vi spørger, om hun er glad for det nye look.

- Jeg har fået rigtig mange reaktioner. Mine børn og børnebørn siger, at de synes, det ser 'sejt' ud. Det er det ord, de bruger. Andre stopper bare op og kigger og siger: 'hold da op!'

Hænger dit nye udseende sammen med, at du nu er i en anden rolle efter valget?

- Ja, det kunne godt hænge sammen. Jeg tror mest, at det er ubevidst, at jeg tænkte: Nu skal der ske noget nyt... Men det vokser jo hurtigt ud, siger Pia Kjærsgaard.

SE ALLE BILLEDERNE: Pia Kjærsgaards frisurer gennem tiden

Andre læser også