90-årige Vita er en af de heldige, der bliver overrasket af sit store idol.

I en glad video lavet af YouSee møder tre danskere Rasmus Seebach. Her ser man popstjernen Rasmus Seebach følge med og lytte på en skærm, mens tre fans sidder i et studie og får måleudstyr på hovedet.

De er nemlig deltagere i et forsøg, hvor Danmarks Tekniske Universitet vil måle hjernens reaktioner på musikken, som i dette tilfælde er Seebach-sange, og fansene rocker med på musikken.

Pludselig træder 'Ralle' selv ind i lokalet bag ved dem, og deltagernes store overraskelse er ikke til at skjule.

Især 90-årige Vita bliver overrasket over at se sit idol, og hun får et kæmpe kram. Alle tre bliver inviteret til koncert efter forsøget.

Sidste år lavede YouSee samme stunt med den populære Lukas Forchhammer, der er forsanger i bandet Lukas Graham. I videoen overraskede han de tre personer, der havde hørt hans musik flest gange det seneste år på YouSees musiktjeneste. Videoen gik viralt og blev til en af bt.dk's mest læste artikler sidste år.

Rasmus Seebach har for et par uger siden udgivet to nye singler, der af BT's anmelder har fået fem ud af seks stjerner. Den nye sang '2017' er »klassisk corny Seebach med hjertevarme, fløjtesang og en vanvittig fængende melodi,« skriver anmelderen.

I næste måned skulle hele Danmarks Ralle være klar med et nyt album, og for nyligt var der præmiere på en helt ny musical om faderen Tommy Seebachs storhed og fald, og om sønnens stormende karriere.