De mange danskere, der er fan af den efterhånden temmelig voksne popdreng Robbie Williams, skal ikke håbe på at se nøgen hud - denne gang.

Da Robbie Williams var i København i 2010 overraskede han alle ved at smide bukserne i ’Go’ Aften Danmark’.

Det skete efter aftenens vært Michèle Bellaiche havde tilbudt ham tyve pund for at gøre det. Som helt ung Take That-medlem var han nemlig blevet lokket til det samme - blot for ti pund.

Robbie var frisk på udfordringen og lod prompte bukserne falde - til stor fornøjelse for de mange fans uden for studiet. Og til stor overraskelse for Bellaiche.

»Jeg havde overhovedet ikke troet, at han ville gøre det. Det er tyve år siden, han moonede på tv. Det var det klip, jeg henviste til. Dengang var han nærmest bare en stor dreng på 20. Robbie Williams er 37 i dag. Jeg havde slet ikke regnet med det,« fortalte TV 2-værten dengang til BT.

Nu er Robbie så tilbage i København og ikke mindst TV 2, hvor han i aften skal synge i 'Vild med dans'.

Men han afviser at gentage nøgenstuntet, fortæller han med et grin til BT, som mødte ham på Hotel D'Angleterre tidligere i dag.

»Min røv er blevet mere behåret, så det bliver jeg nødt til at få styr på, hvis jeg skal vise den frem,« lød det kækt den tidligere boyband-sanger.

Du kunne jo få den vokset…?

»Ja, men det gør virkelig ondt! Det har jeg prøvet. Jeg aner ikke, hvordan I piger klarer det… Nej, det skete bare den ene gang, og jeg tror ikke, det kommer til at ske igen,« slog han fast.

Robbie Williams 11. soloalbum udkommer den 4. november.