Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt noget.

Det beviser den dansk-boende og Grammy-nominerede amerikaner, Brett Perkins på sin spritnye sang 'Corona Christmas'.

Og på sangen og videoen, der fungerer både som opmuntring og instruktion til de svære Corona-tider, er Perkeins ikke alene.

Således synger Danmarks største countrystjerne Tamra Rosames med. Sangen har Brett Perkins komponeret sammen med sin 11-årige datter Liva. Og for at slutte familiecirklen står Tamra Rosanes voksne søn Noah Rosanes for både produktion og håndtering af adskille instrumenter.

Noah Rosanes sammen med sin mor, Tamra og deres fælles ven, Brett Oerkins.
Noah Rosanes sammen med sin mor, Tamra og deres fælles ven, Brett Oerkins. Foto: Selfie
Vis mere

'Min datter kom med masser af input til teksterne. Og den up-tempo stil er passer fint til den lidt mørke tid, vi befinder os i,« siger Brett Perkins til B.T.

Sangens primære formål er at holde humøret oppe. Men med en tekst, der også handler om social distancering, hygiejne og almindelig godt 'samfundssind', fungerer 'Corona Christmas' også som en slags intruktionsssang.

»Vi ved godt, hvor velsignede, vi er. Og i sangen benytter vi en slags Diskens scenario, hvor to dele af den samme by søger balance,« siger Brett Perkins, der også indrømmer, at USA's snart forhenværende præsident Donald Trump spiller en diskret rolle.

»Der er lys for enden af tunnelen,« siger Perkins.

Brett Perkins og Tamra Rosanes i studiet hos Mette's Mix, Kanal København.
Brett Perkins og Tamra Rosanes i studiet hos Mette's Mix, Kanal København. Foto: Mettes-Mix / Mediehuset Kbh copyright 2020.
Vis mere

I sangen optræder Tamra Rosanes og Brett Perkins som deres egne emojis.

Og bandet, der backer op, er Brett Perkins egne 'Pawnshop Preachers',  Troels Alsted på bas og Jakob Rønlov på trommer.

Brett Perkins
Brett Perkins Foto: Hallustrated'
Vis mere