11-årige Guro Heggholmen fra Norge er fan af den unge popduo Marcus og Martinus. Men hun blev chokeret, da hun så deres seneste video.

- Jeg var virkelig skuffet, da jeg så videoen. Det var meget underligt. Jeg forstår ikke helt, hvorfor de kun har ladet drengene gøre de seje ting som at skate og slå saltomortaler i poolen, siger Guro til Dagbladet.

Den utilfredse pige viste videoen til sin mor for at høre, hvad hun mente om fremstillingen af pigerne. Moderen mente imidlertid ikke, at datteren skulle lægge sig ud med idolerne, fordi de har mange fans. Guro argumenterede for, at netop derfor, var det vigtigt at tale om de problemer, hun syntes, der var med videoen.

Videoen er set mere end to millioner gange på Youtube, men har også høstet kritik. Blandt andet har P3.no kaldt sangen for "Pubertært vås".

Se videoen, hvor Guro kommenterer musikvideoen her:

Guro fortæller, at hun godt kunne lide sangen, men hun synes, det er fjollet, at Marcus og Martinus har indvilget i at skildre piger på den måde, de gør i videoen.

- Der er mange, der lytter til deres musik, og pludselig begynder folk at tro, at verden er sådan. Jeg var chokeret, jeg tror, de har truffet et dårligt valg. Jeg ønsker ikke at piger at tror, at de, for eksempel, ikke kan skate, fortæller den unge pige til Dagbladet.

Sony Music Norges administrerende direktør, Lena Midtveit, fortæller, at selskabet vil tage kritikken i betragtning, men ikke anerkender, at pigerne er for letpåklædte i videoen.

- Som kvindelig chef og selv mor til små børn, lægger jeg særlig vægt på, at alt det, vi udsender, er etisk acceptabelt. Hver kunstner og hvert publikum har forskellige overvejelser, der skal gøres. De overvejelser, mener vi, er varetaget i "Like It, Like It" siger Midtveit

Se hele Marcus & Martinus' video nedenfor.