Dagen før den store Eurovision-finale i Malmø Arena fik danske Emmelie de Forest mulighed for at møde sidste års vinder, den svenske Loreen. Og bt.dk var med.

De to har ikke tidligere mødt hinanden, men der var hurtig kemi mellem de to artister, der har det til fælles, at de begge optræder i bare tæer. Og det var også et af samtaleemnerne.

- Hvordan holder du dine fødder varme, inden du skal optræde, spurgte Emmelie de Forest, mens Loreen forklarede, at hun altid er så fokuseret, inden hun går på scenen, at hun slet ikke tænker over det.

Loreen var, ligesom Emmelie de Forest er i år, storfavorit til at vinde, og hun vandt suverænt sidste år i Aserbajdsjan. Siden har hendes sang 'Euphoria' storhittet i hele Europa, inklusiv Danmark.

Den svenske sanger fortalte, at hun inderligt tror på, at Emmelie de Forest kan løbe med sejren i år.

- Jeg tror, hendes chancer er rigtig store. For det første har hun en rigtig god vokal, og det er jo en musikkonkurrence. Og så har hun hjertet på det rigtige sted. Det kan man se, når hun optræder. Nogle artister har ligesom et lag hen over sig, og det har hun ikke. Man kan se, at hun elsker at synge, og det gør det nemmere at holde af hende. Så jeg tror hendes chancer er rigtig rigtig store, sagde hun og er også vild med det danske bidrag 'Only Teardrops'.

- Jeg kan godt lide sangen. Jeg kan rigtig godt lide din stemme, sagde hun til Emmelie de Forest.

- Jeg kan rigtig godt lide det, du gør med stemmen. Det hedder vist vokalpauser, forklarede hun.

TV: Loreen: Sådan bliver det for Emmelie, hvis hun vinder grandprix

Loreen gav desuden Emmelie de Forest gode råd til, hvordan hun bevarer jordforbindelsen igennem hele forløbet. Hun sagde, det var vigtigt, at Emmelie er fokuseret og ikke går for meget op i odds, og hvad der bliver skrevet om hende.

Andre læser også