Aftenens semifinale i Det internationale Melodi Grand Prix bliver, ligesom ved den første semifinale tirsdag, sendt på DR med en vikar i kommentatorboksen.

Den sædvanlige grandprix-stemme, som tilhører Ole Tøpholm, er nemlig fortsat tavs. En virus på stemmen gør, at han meldte afbud til første semifinale, og på Facebook har den populære i går også meldt forfald til semifinale nummer to:'Jeg har her til morgen meddelt DR, at jeg også trækker mig fra semifinale 2 i morgen aften. Det vil være det bedste for seerne, synes jeg. Mit håb er så, at jeg er i stand til at gennemføre finalen lørdag aften på DR1.'

I Ole Tøpholms fravær bliver det endnu en gang Anders Bisgaard, som sidder bag mikrofonen i aften.Husk, at du også kan følge live-bloggen på bt.dk, tablet og smartphone, hvor grandprix-ekspert og tidligere deltager Lonnie Kjer og BTs musikanmelder Jan Eriksen kommenterer showet. Her vil du også kunne komme med TDC Festreporter Lisa Lents backstage under showet, og få masser af stemningsreportager fra grandprix-land.