Det er stadig ikke gået helt op for 20-årige Emmelie de Forest, at hun lørdag aften løb med sejren i det internationale melodi grand prix i Malmø.

Det fortalte hun, da hun onsdag gæstede bt.dk for at svare på spørgsmål fra de mange læsere. Og der var nok af emner at tage fat i.

Mange var især interesseret i at høre, hvordan hverdagen er vendt og ned for Emmelie de Forest, der er gået fra at være en helt almindelig pige med et bagerjob i fritiden til at optræde og vinde Eurovision Song Contest foran 125 mio. seere.

- Det er stadigvæk meget uvirkeligt det hele. Jeg tror, det tager noget tid at fordøje alt det her, siger hun.

Den unge sanger, der i dag bor i København men er vokset op i Mariager, kan dog godt mærke, at hendes popularitet er steget voldsomt siden i lørdags.

- Jeg har faktisk undgået at gå for meget ud på gaden alene. Jeg er også blevet anbefalet, at jeg ikke tager bus og tog i de her dage, men at jeg skal tage taxa eller få familie til at køre mig, for hvis jeg går ude selv, og der pludselig er 30 mennesker rundt om mig, som gerne vil have en autograf, så kan det være ret overvældende, siger hun.

- Både i Malmø og herhjemme har jeg oplevet, at når folk genkender mig, så kommer de hen og vil gerne have en autograf eller et billede. Og selv om folk er søde, så kommer der hurtigt en til, og så en til, og pludselig er der mange omkring mig. Og det er lidt overvældende, hvis jeg er helt alene, siger hun og fortæller, at hun samtidig er meget rørt over, hvor mange danskere, der har fulgt hende og bakket hende op i grandprixet.

- Tivoli var ret vildt, jeg har aldrig oplevet noget lige inden. Min kusines datter på 10 år var ved at blive trampet ned, fordi der var så mange. Så det kan godt blive lidt ubehageligt. Også når man skal videre, for man vil jo ikke gøre folk kede af det, for jeg synes jo bare, at det er dejligt, at folk er så glade og kan lide en. Og alle folk er også kun rigtig søde over for mig, siger hun.

Andre læser også