Anni Fønsby har anket sin rufferidom på to års fængsel. Ifølge hendes forsvarer, Ole Schmidt, er Anni Fønsby både vred og skuffet over dommen, som faldt tidligere i dag i Retten i Odense.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Anni Fønsby sidder netop nu og sunder sig oven på dagens domsfældelse over hende. Rufferisagen har sendt Fønsby to år bag tremmer, men Fønsby har anket dommen på stedet.

- Vi anker dommen med krav om frifindelse. Vi har allerede sendt brevet afsted, fortæller Anni Fønsbys talsmand Jeppe Søe og bakkes op af hendes forsvarer Ole Schmidt.

- Anni er selvfølgelig både vred og skuffet og helt enig med mig i, at vi anker dommen, forklarer Ole Schmidt.

Anni Fønsby sidder i øjeblikket sammen med sin advokat Ole Schmidt, Jeppe Søe ligesom hendes mand, Erik Damgaard, for kort tid siden kom ind ad døren. Parrets datter, Victoria, er der af en eller anden grund ikke, oplyser Jeppe Søe.

Det lille team er i gang med at læse 16-20 siders sagsakter igennem, og derfor ønsker Anni Fønsby heller ikke at kommenterer sagen selv. Dog vil hun komme med en offentlig udmelding senere i dag.Anni Fønsbys forsvarer lægger dog ikke skjul på sin personlige utilfredshed med dommen.

- Jeg har på fornemmelsen, at dommeren i sagen ikke har haft lyst til at sætte det endelige punktum i en sag med så stor mediebevågenhed. Man ser tit at byretsdommere ikke træffer kontroversielle afgørelser, mener Ole Schmidt.