En ung mand født i 1989 svæver i yderste livsfare efter, at han tidligt i morges mistede herredømmet over sin bil ved Ølgod i Vestjylland. Han er blevet overført med helikopter til Aarhus Universitetshospital.

Ulykken skete i krydset Vestkærvej- Tarmhøvej lidt syd for Ølgod og involverede ikke andre end den unge mandlige fører af bilen.

- Hans tilstand er meget kritisk. Det ser ikke for godt ud, siger vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi Henrik Sønderskov til Bt.dk

Politiet fik anmeldelsen om uheldet kl. 5 i morges, og derfor er det endnu for tidligt at sige, hvad der fik den unge mand til at køre af vejen. Men intet tyder i følge politiet på, at der er forhold på stedet, der har gjort det svært at kontrollere bilen. 

- Det eneste vi kan sige med sikkerhed indtil videre er, at manden mistede herredømmet over bilen i en kurve, siger Henrik Sønderskov.

Tekniske undersøgelser skal nu klarlægge den præcise årsag til ulykken, og vise om manden kørte for stærkt.

Den 22 årige ulykkes bilist bliver ligenu holdt kunstigt i live af en respirator på sygehuset i Aarhus, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi her kort før middag.