Nordjyllands Politi melder søndag aften, at de har anholdt to personer i forbindelse med en skudsag i Aalborg.

Det skriver politikredsen i en pressemeddelelse.

Her lyder det, man i alt har identificeret tre mistænkte i sagen, hvoraf man altså har anholdt to af dem.

En af de anholdte er en 20-årig kvinde, mens den anden er en 18-årig mand.

»Vores efterforskningsskridt i sagen gør, at denne tredje mistænkte i sagen ikke kan være i tvivl om, at vi leder intenst efter ham. Og hvis han ikke melder sig selv til os, så kommer vi til at efterlyse ham i offentligheden med navn og billede i morgen,« siger politikommissær ved Nordjyllands Politi Lasse Kragh i pressemeddelelsen.

Lars Kragh fortæller videre i pressemeddelelsen, at det er politiets opfattelse, at skyderiet er en del af et internt opgør i det kriminelle miljø.

»Vores undersøgelser gav os ret hurtigt den opfattelse af, at der var tale om et internt opgør i et kriminelt miljø - og det er stadig vores helt klare formodning, at det er det, der er tilfældet,« siger Lasse Kragh.

De to er anholdte og skal nu forventeligt i grundlovsforhør mandag ved Retten i Aalborg.

En anholdt skal inden for 24 timer enten løslades eller stilles for en dommer i et grundlovsforhør. I et grundlovsforhør kan dommeren vælge at løslade eller varetægtsfængsle i op til fire uger ad gangen.

Den 33-årige mand blev ifølge politiet ramt af to skud og måtte til behandling på hospitalet. Mandens tilstand er stabil, lød det tidligere i en opdatering fra politiet.