En sms, der angiveligt er sendt af den tidligere model og Oddset-babe Janni Christensen til en af hendes medtiltalte i en svindelsag til millioner, kan være med til at fælde den 41-årige blondine.

- Hvad ligger der i en del af kagen? ville anklageren vide, da det i Københavns Byret i dag var blevet den tiltalte A's tur til at fortælle sin version af svindelsagen, hvor han og Janni Christensen sammen med en anden kvinde er tiltaft for at have franarret en 66-årig mand millioner af kroner.

På den tiltalte A´s telefon var der blevet fundet en besked, som ifølge anklageren, med stor sandsynlighed var sendt af Janni Christensen. Af SMS beskeden fremgik det, at A nu var nødt til at lade den 66-årige flytte hjem til sig i sin 2 værelses lejlighed på Østerbro, da andre nu også ville have en del af "kagen". 

Noget der ifølge anklageren kunne opfattes som om , at andre også ville have del i den 66-årige mands penge.

A kunne dog ikke svare på, om formuleringen "en del af kagen" var det samme som, at de også ville have del i den 66-årige- nu afdøde mands penge.

- Det ved jeg ikke, det må du spørge hende (Janni Christensen red.) om, svarede han på anklagerens spørgsmål.

Udover den belastende SMS forklarede A også, hvordan den 66-årige igennem næsten et år havde boet i hans 2 værelses lejlighed på indre Østerbro, hvor A ifølge sin forklaring passede den svagelige mand, der som modydelse gav A fri adgang til sin konto og kreditkort.

Udover Janni Christensen og A er også kvinden MB tiltalt for at have været med til at franarre den alkoholiserede og fysisk skrantende mand i alt 5,37 millioner kroner

Mens den 65-årige A forklarede sig for retten, sad den barmfagre blondine, der danner par med den tidligere fodboldspiller Jes Høgh, bag sin forsvarer og lyttede til hendes medtiltaltes forklaring.

Iklædt stramme lavtaljede jeans, grå converse sko, en tætsiddende trøje og et solidt lag sminke sad den fallerede kendis under hele retsmødet roligt bag sin forsvarer, og kun enkelte gange skar hun en grimasse, når en forklaring ikke passede hende.

Først ved et retsmøde i næste uge bliver det hendes tur til at give sin version af den spegede sag.
Udover anklager om at have franarret den 66-årige mand penge, er de tre også tiltalt for havde dopet ham med medicin, der angivelit skulle have gjort det nemmere, at udnytte ham.

Hvis Janni Christensen og hendes medtiltalte bliver fundet skyldige, risikerer de op til seks års fængsel.