Se og Hør-forfatter Ken B Rasmussen, der onsdag fik ransaget sit hjem og sigtet, har fortalt politiet, at Allers ledelse vidste alt om bladets kilde i Nets.

Det fortæller den tidligere Se og Hør-journalist Ken B Rasmussen til BT, efter han onsdag eftermiddag blev løsladt af politiet. Tidligere på morgenen fik journalisten, der står bag bogen 'Livet, det forbandede' om Se og Hør, ransaget sin lejlighed, hvor politiet tog computere, diktafoner og papirer med sig.

Derudover ransagede politiet også hos Se og Hør-journalisten Kasper Kopping, som sammen med Ken B Rasmussen var modtagere af sms'er fra bladets såkaldte kreditkort-kilde. 

Derfor blev Ken B Rasmussen onsdag anholdt, sigtet og taget med til afhøring hos Københavns Vestegns Politi i Glostrup. Han har nu fortalt politiet, 'alt, hvad han ved', fordi politiet efter morgenens ransagning nu er i besiddelse af en stor bunke bevismateriale.
-  Jeg må indrømme, at jeg fortalte dem alt, for der var ikke grund til ikke at fortælle alt, hvad jeg vidste. De konfiskerede alt, hvad jeg havde af beviser, ting og sager, lydfiler, diktafoner og hele svineriet. Når de graver godt ind i det, så kommer sandheden frem. Det er der ingen tvivl om, siger Ken B Rasmussen til BT efter endt afhøring.

Hvad er sandheden?
- I min verden er det, at cheferne har ansvaret for det, og har været vidende om det hele tiden.

Hvor højt går det op?
- Helt op. Helt op til administrerende direktør i Aller-koncernen, siger Ken B Rasmussen med henvisning til Allers topchef Pål Thore Krosby, som indtil videre har afvist at kende til brugen Se og Hørs metoder.

Ken B Rasmussen vågnede ikke kun op til en ransagning onsdag morgen, han stod også op til en række alvorlige sigtelser, bl.a. for overtrædelse af straffelovens § 263, den såkaldte hackerparagraf, hvor han ifølge sigtelsen har været medvirken til at skaffe sig oplysninger i Nets.

Hvad siger du til de paragraffer, du er sigtet for?
- Der siger jeg, at jeg er ikke skyldig. Fordi det handlede om, at jeg havde 'tilskyndet til det', og jeg har ikke tilskyndet til noget. Det ham selv, der kommet og tilbudt. Jeg har ikke betalt ham eller været med til at betale ham på noget tidspunkt. Derfor erklærede jeg mig uskyldig, siger Ken B Rasmussen og tilføjer:

- Det er det, jeg pointerede hele tiden, at det er cheferne, der godkender det hele. Ikke de små journalist-fisk.

Hvordan har du det med at være den på bænken?
- Det har jeg det fint med. For at citere Qvortrup, så er det sundt at være på den anden side for én gangs skyld.

BT har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Allers topchef, nordmanden Pål Thore Krosby.