Anni Fønsby brugte hemmelig identitet, da hun ifølge sin venindes vidneforklaring arbejdede som webmaster for bordelhjemmesider. Hun ønskede ikke, at offentligheden fik nys om hendes aktiviteter.

I forbindelse med dag to af rufferisagen mod Anni Fønsby og veninden og samarbejdspartneren Soffi Louisa Larsen er det kommet frem, at Anni Fønsby i en periode gemte sig bag en mandlig identitet. Det skete i bestræbelser på at skjule, at hun var involveret i arbejdet med en række bordeller.

Ligesom i går er det tirsdag Soffi Luisa Larsen, der afgiver forklaring i Retten i Odense. Fra sin plads i vidneskranken har Soffi Luisa Larsen tirsdag formiddag forklaret, hvordan Anni Fønsby arbejdede som webmaster for en række bordelhjemmesider.

Ifølge Soffi Luisa Larsen benyttede Anni Fønsby sig af dæknavnet 'Uffe'. Navnet blev ifølge Fønsby veninde og samarbejdspartner brugt på grund af pressens store interesse for Anni og hendes mand, it-iværksætteren Erik Damgaard. Forinden havde Anni Fønsby også fået arrangeret det sådan, at det ikke længere var Fønsbys navn, som stod på bordellernes lejekontrakter, men derimod Soffi Luisa Larsens.

Ifølge Soffi Luisa Larsen var det dog stadigvæk Anni Fønsby som styrede de i alt otte bordeller med hård hånd - også i cyberspace. Således skulle Soffi Luisa Larsen hver søndag sende en sms til Anni Fønsby med detaljer om, hvilke opdateringer der skulle laves på bordelhjemmesiderne. Samtidig skulle de prostituerede kvinder på bordellerne sende billeder til brug på hjemmesiderne til en mailadresse som både Anni Fønsby og Soffi Luisa Larsen havde adgang til.

Anni Fønsby selv har endnu ikke afgivet forklaring i rufferisagen. Det ventes at hun gør det senere tirsdag.