Han er kendt som en mand, der ikke altid har fulgt loven til punkt og prikke. Således er Brian Sandberg - kendt som 'kendis-rockeren' - dømt for både vold og narkohandel.

Men det afholder ham ikke fra at have kontante meninger om, hvad der absolut ikke er okay, når det kommer til kriminalitet. På sin Facebook-side skriver Brian Sandberg således, at han intet har til overs for hjemmerøverier.

- Jeg har intet til overs for hjemmerøverier, længere er den ikke, skriver Brian Sandberg og tilføjer:

- Vores gamle skal have love at være trygge i deres hjem, og jeg tager afstand fra den slags mennesker der gør sig i noget så lavt.

Til sin kommentar har Brian Sandberg knyttet et link til en artikel fra Ekstra Bladet. Artiklen omhandler sigøjner-gangsteren Jura Levakovic, der begik et hjemmerøveri i 2011 - og over for sine ofre pralede med sit venskab med netop Brian Sandberg. Noget der ikke er faldet i god jord hos Sandberg selv: - Han er jo helt væk. Jeg kender ham ikke, og har aldrig haft noget med ham at gøre. Det er totalt latterligt, at han misbruger mit navn. Og så i forbindelse med et hjemmerøveri. Det har jeg absolut ingen respekt for, Brian Sandberg til Ekstra Bladet

Levakovic fik mandag stadfæstet sin byretsdom på fem års fængsel, og derefter skal han udvises for bestandigt.

Brian Sandberg blev i november 2012  i Østre Landsret frifundet for drabsforsøg i den store rockersag, hvor 16 sad tiltalt for drabsforsøg, voldelige overfald samt for at stå bag et større våbenlager - alt sammen noget, der havde relationer til bandekrigen i København.

Selv om Brian Sandberg blev frikendt for drabsforsøg, fandt Landsretten ham dog skyldig i at have beordret et blodigt kølleoverfald ved Brorsons Kirke i august 2009 under bandekonflikten