Østjyllands Politi har identificeret den kvinde, hvis lig lørdag blev fundet i plastiksække på en rasteplads nær Langå. En 32-årig mand er mandag anholdt for drabet, oplyser politiet.

Den dræbte kvinde, som blev fundet i sorte plastiksække lørdag på en rasteplads ved Langå, er mandag blevet identificeret.

Der er tale om en nordafrikansk kvinde, som var i Danmark på et turistvisum, oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

En 32-årig mand er mandag eftermiddag blev kort inden klokken 16.00 mandag blevet anholdt og sigtes nu for at stå bag drabet på kvinden.

Manden blev anholdt på en adresse i Sønderjylland, men er ifølge politiet bosiddende på Vestergade i Strib nær Middelfart, hvor også drabet angiveligt fandt sted.

Den afrikanske kvindes lig blev fundet af en tilfældigt forbipasserende på rastepladsen lørdag kort før klokken 11.00. Liget lå fordelt i sorte plastiksække, som var lukket med kraftig tape, og den forbipasserende slog straks alarm til politiet, da vedkommende synes, at sækkene så mistænkelige ud, skriver BT.

I flere timer var området omkring rastepladsen afspærret, mens efterforskere og teknikere sikrede spor i sagen, og siden lørdag har Østjyllands Politi haft gang i den helt store efterforskning af sagen. Søndag bad politiet offentligheden om hjælp til at identificere kvinden og har efterfølgende modtaget over 100 henvendelser.

»Vi er meget taknemmelige over den hjælp, vi har fået fra borgerne i den her sag. Uden borgernes hjælp er det ikke sikkert, vi havde fået identificeret kvinden,« siger lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen, i pressemeddelelsen mandag.

Da de pårørende til kvinden endnu ikke er underrettet, har politiet ikke yderligere oplysninger om hendes identitet på nuværende tidspunkt.

Den anholdte 32-årige fynbo vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Fyns Politi tirsdag 13. januar klokken 13 ved retten i Odense, oplyser retten til BT.