Københavns Vestegns Politi har netop fået bekræftet, at det var liget af Lisa Sofie Andersen, som lørdag aften blev fundet ved en rideskole i Herlev.

Lisa Sofie Andersen forsvandt 22. december, og selvom hendes eksmand i flere dage har siddet fængslet - anklaget for at slå sin tidligere kone ihjel - lykkedes det først politiet lørdag at finde hendes formodede lig. At den dræbte person i den frosne jord ved rideskolen rent faktisk er 37-årige Lisa Sofie Andersens bekræftes nu af politiet.

- Oplysningerne er næsten lige landet på mit bord. Nu er liget endeligt identificeret, og der er tale om Lisa Sofie Andersen, siger efterforskningsleder ved Københavns Vestegns Politi, Steen Ørskov.

- Det er en række undersøgelser foretaget i forbindelse med obduktionen af ligetm som har vist, at der er tale om hende. Vi mener fortsat, at hun er blevet dræbt som følge af kvælning, siger Steen Ørskov.

I går blev hendes 48-årige eksmand varetægtsfængslet frem indtil 28. januar, men han erklærer sig fortsat uskyldig i drabssigtelsen.