Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Politiet har sent mandag eftermiddag afspærret en villavej i Charlottenlund

Politiet er på stedet for at undersøge det, de kalder et 'mistænkeligt dødsfald', efter en 88-årig mand er fundet død i et hus på vejen.

- Klokken 13.38 får vi et opkald fra en hjemmehjælper, der har fundet en person livløs, liggende på gulvet nedenfor en trappe, siger vicepolitiinsepktør Flemming Poulsen.

- Vi finder ham liggende i en stor blodpøl, og kan se, at han har blødt meget, så vi tilkalder personfarlig afdeling og kriminalteknisk afdeling, og der bliver lavet et retslægeligt ligsyn, ligesom vi undersøger området med hunde.

- Vi ved endnu ikke, om der er sket en forbrydelse, men vi har afspærret området og undersøgt området omkring huset med hunde, for at blive klogere på, om der er sket en forbrydelse.

Ifølge bt.dks reporter er politiet i fuld gang med at afhøre naboerne til den 88-årige, og der er ankommet en rustvogn til adressen, der skal køre den afdøde væk.

- Politiet ankom mellem halv fire og fire med fuld udrykning med to biler med teknikere og tre hundepatruljer, oplyser en nabo til bt.dk.

Naboerne er desuden blevet frarådet at kigge ind gennem vinduerne, fordi der kunne være 'noget ubehageligt' at se, oplyser en beboer til bt.dks reporter på stedet.

Lige nu er politiet i gang med de tekniske undersøgelser inde i huset, og der patruljeres med hunde i hele området.

Andre læser også