Fodboldspilleren Heine Fernandez var ikke alene, da han 7. juli 2013 kørte galt med en tårnhøj promille - et forhold han onsdag fik en dom for ved retten i Svendborg.

Med i bilen sad Heine Fernandez' søn Sebastian. Nu, efter dommen, fortryder han , at han tog bilen - og sønnen med sig - da han efter en fugtig fødselsdag besluttede sig for at køre fra Fyn til København.

- Det gik jo ikke så godt. Og jeg var da aldrig blevet tilgivet af familien, hvis der var sket ham noget. Det er helt uhyggeligt, at jeg kunne tage den beslutning at køre. Helt utilgiveligt, siger Heine Fernandez til Ekstra Bladet.

Med en promille på 2,57 påkørte han en blomsterkumme, og uheldet var så voldsomt at bilen udbrændte. Onsdag modtog han sin dom på 30 timers samfundstjeneste samt en bøde på 5.500 kr. Derudover mister han kørekortet i tre år.

Efter Heine Fernandez stoppede som professionel fodboldspiller - som den tredjemest scorende i Superligaen - investerede han i Livjægerkroen i København. Her står han bag baren syv dage om ugen. Heine Fernandez erkender dog også, at der nu skal ske forandringer på den private front. Alkoholforbruget er halveret.

- Det her var en kæmpe opvågner. Man kommer til at se sig selv udefra. Jeg kan godt se, at jeg har et problem. Og så må jeg jo ligesom gøre noget. Man kan heller ikke styre en forretning på den måde. Man kan ikke tillade sig at drikke videre og sidde og sige ' øv'. Man må tage skeen i den anden hånd, siger han til Ekstra Bladet.

Andre læser også