Både gæster og personale på Hellerup Park Hotel nord for København kommer sent til at glemme onsdag aften, hvor hotellet dannede rammen for et voldsomt optrin mellem et beruset par, der boede på hotellet. 

Parret, en 31-årig mand og en 30-årig kvinde fra Helsinge, røg i totterne på hinanden efter et voldsomt skænderi, hvorefter de gik amok på deres hotelværelse. Her ødelagde de inventaret og kastede ting ud af vinduet.

Det skriver lokalavisen Villabyerne.

Det berusede par, der angiveligt havde delt halvanden flaske vodka og noget champagne, virkede desuden truende over for både hotellets personale og øvrige gæster, og på et tidspunkt løb kvinden nøgen rundt på hotellets gange, mens manden, der kun var iført en pink badekåbe, jagtede hende.

»Personalet var virkelig bange, for parret opførte sig meget truende. Det var en voldsom episode,« siger hoteldirektør Ole Andersen til Villabyerne.

Det voldsomme optrin udspillede sig sent onsdag aften ved en 23-tiden. Hotellets receptionist alarmerede straks politiet, der dukkede op 41 minutter senere.

Da politiet kom, valgte betjentene at sende det voldelige par af sted med en taxa, men 30 minutter senere vendte parret angiveligt tilbage til hotellet. I mellemtiden havde hotellets personale dog låst samtlige døre, så det berusede par ikke kunne komme ind.

Nordsjællands Politi blev endnu en gang tilkaldt til hotellet, hvor det berusede par igen blev bortvist. Parret er endnu ikke sigtet for noget.

Nok er nok

Onsdagens hændelse sker blot to uger, efter at hotellets direktør Ole Andersen snuppede en tyveknægt med favnen fuld af tyvekoster på fersk gerning.

Her blev der også ringet til politiet, men da politiet ikke havde tid til at komme, måtte personalet lade tyven gå igen.

I kølvandet på onsdagens optrin har hoteldirektør Ole Andersen derfor kontaktet sin advokat for at afholde et møde med Nordsjællands Politi, fordi han føler sig krænket på sin retssikkerhed.

Udover at han er utilfreds med, at der skulle gå så lang tid, før politiet dukkede op, er han utilfreds med, at det besynderlige optrin ikke får nogen konsekvenser for det unge par.

Nordsjællands Politi er blevet gjort bekendt med hotellets kritik, men ifølge politiets pressekoordinator Henrik Suhr er det ikke usædvanligt, at der går lidt længere tid, før politiet ankommer, når der er tale om husspektakellignende forhold.

Han siger også, at politiet samtidig med anmeldelsen fra Hellerup Park Hotel fik en anmeldelse, der handlede om et overfald på Gentofte Hospital, hvor en mand sparkede en aflåst dør ind til akutklinikken og truede to sygeplejersker. En anmeldelse, som politiet vurderede var mere alvorligt.