Søndag aften klokken 18.50 satte en 52-årig tysk turist sig op i sin paraglider ved lønstrup nord for Løkken og satte kursen mod Vesterhavet. Siden har han været forsvundet, og man frygter at havet har taget ham. En større eftersøgning med helikoptere har været igang i området, og er siden blevet indstillet igen. 

Men nu har politiet fået et spinkelt håb om at finde manden. 

- Vi fik i går en melding fra en sommerhusejer ved Grønhøj, syd for Løkken, der mener at have hørt en svag motorlyd over sit sommerhus på det tidspunkt, hvor manden forsvandt, og tænker det måske kan være ham, forklarer Michael Elkjær, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi, til BT. 

Manden fløj nemlig med en rygbåret motor, som kan bruges til at drive skærmen frem. Det er den man nu håber, har ført ham hele 19 kilometer sydpå, hvor sommerhusejeren bor og altså muligvis har hørt paragliderens motorlyd. 

- Vi har derfor startet en eftersøgning med helikopter inde over land ved Grønhøj. Det er et større sommerhusområde med meget bevoksning. Det er ret kuperet og med mange klitter, så det kan jo være, han er røget ned der, siger vagtchefen. 

Politiet oplyser onsdag klokken 13, at man efter en times helikopter-eftersøgning, endnu ikke har fundet spor efter manden, og at man indstiller eftersøgningen igen, når helikopterens brændstof gør, at den må returnere. 

Personer som har hørt eller set noget kan kontakte Nordjyllands Politi på 1-1-4.