Anni Fønsby er i dag ved Retten i Odense idømt to års ubetinget fængsel for rufferi. Ifølge dommen har Fønsby haft en fortjeneste på 6.375.000 kroner. Også hendes veninde blev idømt fængselsstraf i sagen.

Retten vurderede, at Anni Fønsby sammen med veninden Soffi Lousia Larsen havde drevet bordeller på syv forskellige steder i Danmark. Selvom Anni Fønsby konsekvent har hævdet, at hun blot fungerede som webmaster, vurderede retten, at Fønsby reelt var medejer af bordellerne og derfor modtog halvdelen af overskuddene.

Samtidig blev Anni Fønsby kendt skyldig i bordeldrift på egen hånd fra en adresse i København.

Straffen til Anni Fønsby på to års ubetinget fængsel skal ifølge Retten i Odense ses i lyset af, at Anni Fønsby allerede tilbage i januar 2005 blev idømt en et-årig betinget fængselsstraf for lignende kriminalitet. Dels fra de samme adresser og dels fra et yderligere antal nye adresser. Samtidig påpeger retten, at kriminaliteten er begået af flere i forening, over lang tid og med stor fortjeneste.

- Der var herefter ikke grundlag for at gøre straffen helt eller delvist betinget, som der står i en pressemeddelelse om sagen.

Det er rettens vurdering, at Anni Fønsby scorede en fortjeneste på 6.375.000 kroner på bordeldriften.

Også Anni Fønsbys veninde, Soffi Louisa Larsen, blev dømt i sagen. Her lød dommen på fængsel i halvandet år - dog blev det ene af årene gjort betinget.