Bestyrelsesformand Bettina Aller forholder sig nu for første gang til Se og Hør-skandalen.

Aller Medias bestyrelsesformand tager nu bladet fra munden i sagen om Se og Hørs brug af en såkaldt tys-tys-kilde, som i en årrække på ulovlig vis overvågede kendte og kongeliges kreditkort-transaktioner.

- Jeg tager stærkt afstand fra anvendelsen af alle former for ulovlige metoder, og jeg bakker fuldt op om, at administrerende direktør, Pål Thore Krosby, har taget initiativ til en uvildig ekstern undersøgelse med nogle af landets mest anerkendt eksperter. Det er i min og Allers interesse, at alt kommer frem i den her sag, så vi kan tage de nødvendige konsekvenser og handlinger, hvis påstandene om Se og Hør er korrekte, siger hun i en pressemeddelelse, som Aller Media udsendte torsdag.

Hun efterlyser arbejdsro til den undersøgelsesgruppe med advokat Henrik Stagetorn i spidsen, som nu skal undersøge sagen.

- Derfor er det også ekstremt vigtigt, at undersøgelsesgruppen får adgang til alt information og alle data hos os og hos eventuelle tredjeparter samt får den nødvendige arbejdsro, så de kan gøre deres arbejde bedst muligt. Det betyder bl.a., at vi, imens undersøgelsen står på, ikke kan kommentere på enkeltsager og konkrete personer relateret til sagen, lyder det fra Aller-formanden.

Hun understreger desuden, at Aller Media samarbejder med både politiet og andre offentlige myndigheder om sagen.

BT har de foregående dage forgæves forsøgt at få en kommentar fra Bettina Aller, men hun er ikke vendt retur.