35-årige Annette Bech Pedersen blev natten til onsdag brutalt overfaldet og truet på livet. Hun hævder, at hun flere gange har forsøgt at få et polititilhold mod gerningsmanden, som hun kender personligt. Nordjyllands Politi har nu varetægtsfængslet en mand i sagen.

En hjernerystelse, tre knækkede tænder, en brækket næse og adskillige buler og mærker i ansigtet og på kroppen.

Det er blot nogle af de skader, som 35-årige Annette Bech Pedersen nu er ved at komme sig over, efter at hun natten til onsdag blev overfaldet i sit hjem i Hjørring i Nordjylland.

Her blev hun slået, sparket og truet på livet i adskillige timer, alt imens hendes femårige datter lå og sov.

Det er i hvert fald forklaringen fra Annette Bech Pedersen, der fortæller, at hun kender gerningsmanden personligt. BT er bekendt med relationen, men har valgt ikke at gå i nærmere detaljer.

Ifølge Annette Bech Pedersen har manden stalket hende i ugevis og sendt adskillige dødstrusler.

Annette Bech Pedersen hævder desuden, at hun adskillige gange har henvendt sig til politiet i håb om at få et polititilhold imod ham.Hun er derfor frustreret over, at politiet hidtil ikke har taget hende alvorligt.

»Jeg synes, det er helt grotesk, at man kan bede om hjælp i så lang tid, og man kan fremvise alverdens beviser og vidner, der har set ham kigge ind af mine vinduer, og så bliver jeg bare afvist hver gang, jeg går til politiet. Så det gør mig rigtig ked af det, at jeg lige pludselig står i den her situation. For mig at se kunne det være undgået,« siger hun til BT.

Artiklen fortsætter under billedet:

Blå mærker over store dele af kroppen er blot nogle af de skader, som 35-årige Annette Bech Pedersen pådrog sig natten til onsdag, da hun blev overfaldet i sit hjem.
Blå mærker over store dele af kroppen er blot nogle af de skader, som 35-årige Annette Bech Pedersen pådrog sig natten til onsdag, da hun blev overfaldet i sit hjem. Foto: Privat
Vis mere

Vagtchef Poul Badsberg ved Nordjyllands Politi bekræfter lørdag aften over for BT, at der er indgivet en anmeldelse om sagen, og at en mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Poul Badsberg kender dog ikke sagen i detaljer og henviser i stedet til lokalpolitiet i Hjørring, som dog ikke har mulighed for at forholde sig til kritikken før på mandag.

Det har ikke været muligt for BT at høre den sigtedes forklaring.

Blev truet med kniv

Som Annette Bech Pedersen husker det, begyndte overfaldet omkring klokken 01 natten til onsdag den 31. august 2016.

35-årige Annette Bech Pedersen havde netop forladt sin computer for at gå ud i sit køkken og ryge en cigaret, da hun pludselig hører det pusle ved køkkendøren. Det viser sig at være manden, som hun kender, der er brudt ind i hendes hus:

»Jeg hører, at der bliver puslet ved døren, og jeg tænker straks, at det er min datter, der er stået op, og lige da jeg vender mig om, ser jeg ham, og så får jeg bemærkningen om ’Skal du fucke med mig?’, og så bliver jeg bare slået i gulvet, og slagene fortsætter,« fortæller hun.

Annette Bech Pedersen husker ikke præcist, hvor mange slag hun får, men hun vil gætte på et sted mellem 50 og 100. Hun hævder også, at manden bl.a. siger, at han vil slå hende ihjel.

Artiklen fortsætter under billedet:

35-årige Annette Bech Pedersen knækkede også tre tænder i forbindelse med overfaldet.
35-årige Annette Bech Pedersen knækkede også tre tænder i forbindelse med overfaldet. Foto: Privat
Vis mere

På et tidspunkt forsøger hun forgæves at flygte ud gennem sin hoveddør, men da hun får åbnet døren, smækker han den øjeblikkeligt i.

»Jeg får åbnet min hoveddør 30 cm, før han når at lukke den bag mig, og så stikker han en saks i brystkassen på mig og siger: 'Hvis du bliver ved med at larme, og hvis du skriger, så bliver det meget værre’. Senere tager han også en køkkenkniv og truer mig med den oppe ved min hals,« siger hun.

Overfaldet slutter ifølge Annette Bech Pedersens forklaring først adskillige timer senere, da hendes datter vågner, og manden giver hende lov til at trøste hende.

I mellemtiden forlader han matriklen.

Frygtede at anmelde det

Da Annette Bech Pedersen dagen efter overfaldet anmelder hændelsen til politiet, føler hun ikke, at sagen bliver taget alvorligt.

En advokat påpeger, at manden burde være blevet anholdt, og derfor henvender hun sig igen til politiet, som ifølge Annette Bech Pedersen beder hende om at ringe igen dagen efter.

Da hun dagen efter får fat i politiet igen, føler hun dog, at hun bliver mødt med undren, da hun for anden gang prøver at sætte dem ind i sagens alvor.

Annette Bech Pedersen erkender selv, at den første forklaring, hun gav til politiet, formentlig ikke har tydeliggjort hændelsens alvor. Men hun undrer sig alligevel over hendes oplevelse af, at politiet ikke har forståelse for den choktilstand, hun formentlig befandt sig i umiddelbart efter hændelsen.

»Jeg undrer mig lidt over, hvordan man kan have en uddannelse som politibetjent, hvor der både indgår viden om psykologi og mennesker, der er i chok, og så bliver det lagt hen til, at jeg først ikke vil anmelde det, og bagefter gerne vil have ham i varetægt. Det undrer jeg mig over, at man ikke kan forstå. Så må man have psykologer med til at afhøre voldsofre,« siger hun.

Artiklen fortsætter under billedet:

Blå mærker over store dele af kroppen er blot nogle af de skader, som 35-årige Annette Bech Pedersen pådrog sig natten til onsdag, da hun blev overfaldet i sit hjem.
Blå mærker over store dele af kroppen er blot nogle af de skader, som 35-årige Annette Bech Pedersen pådrog sig natten til onsdag, da hun blev overfaldet i sit hjem. Foto: Privat
Vis mere

Manden blev anholdt torsdag og er nu sigtet for ulovlig frihedsberøvelse, legemsbeskadigelse og angreb af særlig farlig karakter, oplyser Nordjyllands Politi til BT.