En mand af grøndlandsk afstemning er her til eftermiddag blevet sigtet for manddrab. Politet mener, at han har kvalt sin 35 årige kvindelige samlever. Han sidder nu i grundlovsforhør. Den 41-åriges syv-årige søn var i huset da drabet skete.

Mandag morgen kl. 07.19 fik Fyns Politi en anmeldelse om, at en 35-årig kvinde var livløs efter et slagsmål med sin samlever. Slagsmålet fandt sted i et rækkehus i Valkendrupsgyden i Odense N., og da ambulancen ankom til gerningsstedet, kunne lægen konstatere, at kvinden var afgået ved døden.

Det var den 41 årige samlever selv der kontaktede politiet, og han lod sig da også anholde, da politiet nåede frem til boligen.

Han er i løbet af dagen blevet afhørt af politet, og blev kl. 16 fremstillet i grundlovsforhør.

-Vi har sigtet ham for manddrab, og nu må vi så se, hvordan han forholder sig til sigtelsen. Lige nu snakker han med sin advokat om, hvordan han skal forholde sig til sigtelsen, siger Jack Leidecke, Vicepolitikommissær i drabssektionen hos Fyns Politi til bt.dk.

Den dræbte kvinde er blevet obduceret, men den endelige obduktionsrapport er endnu ikke klar. Det er dog politiets overbevisning, at kvinden er død af kvælning.

Bt.dk har været i kontakt med et par af de chokerede naboer, men ingen har haft nogen særlig kontakt til den dræbte kvinde og hendes samlever. Dog mindes ingen af dem, at havde hørt parret skændes tidligere og beskriver dem som stille og rolige.

Det er ifølge Bt.dk´s oplysninger den 41-årige mand der er registreret på adressen, hvor han boede med sin søn, den dræbte kvinde er efterfølgende flyttet ind hos manden. Den syv-årige søn er nu i kommunens varetægt.

Bt.dk følger sagen......