Sergio Perez var hurtigst i Formel 1-grandprixet i Singapore, hvor Kevin Magnussen sluttede som nummer 12.

Max Verstappen må vente mindst en uge på endegyldigt at sikre sig denne sæsons Formel 1-titel.

Hollænderen måtte se sin Red Bull-teamkollega Sergio Perez tage en suveræn grandprixsejr på en regnvåd bybane i Singapore.

Verstappen kunne i teorien have sikret sig den samlede sejr, men sluttede på syvendepladsen efter et løb, hvor han aldrig var i nærheden af de forreste positioner.

Det skyldtes primært, at han efter en skuffende kvalifikation startede i ottende position på den smalle bane, hvor det er svært at overhale.

Men det hjalp selvfølgelig heller ikke, at Verstappen undervejs oversatsede i et overhalingsforsøg, kørte af banen og faldt tilbage.

Det pauvre resultat ændrer dog ikke på, at han har et kæmpeforspring i det samlede regnskab. Det er formentlig kun et spørgsmål om tid, før han kan lade champagnepropperne springe.

Kraftige regnskyl udsatte starten på grandprixet i en time. Men forholdene var kraftigt forbedret, da kørerne med forsinkelse blev sluppet løs, og løbet blev forskånet for dramatiske glatbaneuheld.

For Kevin Magnussen blev det en søndag på det jævne. Danskeren havde kæmpet sig til en fornuftig startposition som nummer ni, men han havde knapt fået bilen op i fart, før han knækkede en forvinge i en lille kollision med Verstappen.

På syvende omgang blev han kaldt i pit for at få en ny vinge, og så måtte han ellers arbejde sig frem igen fra en sidsteplads i feltet.

Magnussen sluttede på ny uden for de pointgivende placeringer som nummer 12 - én placering foran teamkollegaen Mick Schumacher.

Spændingen samlede sig primært om den tætte kamp om sejren. Umiddelbart efter starten kørte Perez forbi Ferrari-køreren Charles Leclerc, der begyndte i pole position.

Leclerc gav sig dog ikke uden kamp og pressede Perez nærmest uafbrudt i resten af løbet. Men mexicaneren holdt stand og kunne fejre sin anden sejr i år.

Sæsonens femtesidste grandprix køres næste søndag på Suzuka-banen i Japan.

/ritzau/

Og du kan genopleve Kevin Magnussen og alle de andre Formel 1-kørere på Marina Bay-banen i LIVE-bloggen her: