Så længe det ikke er afklaret, hvad der præcis er galt med Kevin Magnussens bil, er det svært at give ham en retvisende karakter.

Det er en kendt sag, at man i Formel 1 er dybt afhængig af sin bil, og når den ikke fungerer, er det umuligt at vise, hvad man kan.

Men jeg nægter at tro på, at Magnussen på otte dage har mistet omkring et sekund i forhold til teamkammerat Romain Grosjean.

Karakter: 6

Jeg vælger at fokusere på de positive aspekter i en svær weekend. Magnussen understregede endnu en gang, at han er en af de allerbedste Formel 1-kørere på første omgang. Og trods en umulig bil, som ingen i teamet rigtig forstod, gav han aldrig op

Det var forståeligt, men han overkørte til tider bilen, og det trækker ned. Straffen for at komme for aggressivt tilbage på banen i nærkampen med Nicholas Latifi var fortjent, men også et udtryk for danskerens fightherinstinkt og frustrationer

Men det er et 6-tal med pil nedad.

Max Verstappen og Red Bull: Dejligt, at vinderen for en gangs skyld ikke sad i en Mercedes. Og flot og veludført dækstrategi!

Formel 1: Af en 70-årig holder motorsportens kongeklasse sig fantastisk godt.

Mercedes-ledelsen: Godt at høre, at Hamilton og Bottas fik lov til at slås uden team-ordrer.

Renault: Teamet er i fremgang. Næste år kommer Fernando Alonso. Og i kulissen lurer akademikører Christian Lundgaard.

Sebastian Vettel: En svær weekend, hvor han endnu en gang selv var skyld i mange af problemerne.

Sergio Pérez: Stadig coronaramt. Mon ikke han fortryder den tur tilbage til Mexico efter Steiermark Grand Prix?

Lance Stroll: Pinligt, som han blev sat i skyggen af sin standin-teamkammerat Nico Hülkenberg under kvalifikationen. Kører Stroll kun Formel 1, fordi hans far ejer teamet?

Alfa Romeo: Ferraris svage 2020-motor er kun en del af problemet – teamets 2020-model er tæt på at være den langsomste i feltet.

Masser af ballade: Sagen om Racing Points bremsekøling er eksploderet. Ankesagen vil give masser af snak i de kommende uger.

En ny Concorde-aftale: Efter flere års forhandlinger ser det ud til, at en ny 'grundlov' for Formel 1 snart er på plads.

Haas fortsætter: I hvert fald taler alle om, at den nye Concorde-aftale omfatter 10 teams. Det tyder på godt nyt for Haas F1 Teams ansatte. Inklusive Kevin Magnussen?

Barcelona i næste uge: Hvor klogt er det med de nuværende coronasmittetal i Catalonien?