Søndagens TV-premiere på realityprogrammet 'Janni og Karsten - kærligheden mod alle odds' - der handler om Oddset-Janni og Karsten Ree's privatliv - var lidt af en fuser for den ene af programmets to kontroversielle hovedpersoner. 

Janni Christensen - bedre kendt som Oddset-Janni - sidder nemlig bag lås og slå i Horserød Statsfængsel, hvor hun afsoner sin fængselsstraf for bedrageri. Hun kunne derfor ikke selv se premieren, som blev sendt 20 minutter efter hun skulle være tilbage i sin celle efter sin weekendudgang, der sluttede med landskamp i Parken kort forinden.

- Det er lidt surt, for de tager ikke Kanal 5 herinde, så jeg måtte bare sidde og se noget andet. Jeg så selvfølgelig serien, dengang jeg skulle godkende den, men jeg var da lidt ked af, at jeg ikke kunne overvære selve tv-premieren og være hjemme ved Karsten og dele den oplevelse med ham, lyder det fra Janni Christensen, da BT fanger hende på en af fængslets telefoner. 

Her begyndte hun 15. juli at afsone sin straf på et år og tre måneders fængslet, efter hun - sammen med sin far - blev fundet skyldig i, at have franarret en gammel svag mand en million kroner, samt for at forsøge at sælge mandens hus og derved score 2,4 millioner kroner til sig selv. En dom som hun selv betegner som justitsmord, fordi hun er kendt.

Ironisk nok handler det nye TV-program så om hendes forhold med endnu en rigmand, den 25 år ældre Karsten Ree, der i 2008 solgte Den Blå Avis til amerikanske eBay for hele 2,1 milliarder kroner. 

Og Janni Christensen ved godt, hvad folk tænker. 

- Jeg ved da godt, at mange tænker, jeg nok bare er en Golddigger, som bare vil have hans penge, men sådan er det ikke. Og det er en af grundene til, at jeg har sagt ja til at medvirke i programmet: For at folk selv kan se med deres egne øjne, at her er tale om ægte kærlighed, siger hun. 

Selvom andet afsnit af serien først bliver sendt tirsdag aften, har hun fået de to første afsnit med ind i fængslet på en DVD, som hun har fået lov at afspille for sine medfanger i afdelingen. 

- Jeg har fået lov at lave lidt hyggeligt ud af det i aften, her på afdelingen, og så håber jeg bare de andre synes om det.